fikusek1988
Mama Alanka:)
Ja to się zakochałam w Twoim synku hehedobrze, że mąż w pracy i tego nie czyta;D Twój synalek byłby idealny dla mojej córki gdyby ta już zajęta nie była;D
no widzisz a moj wolny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to się zakochałam w Twoim synku hehedobrze, że mąż w pracy i tego nie czyta;D Twój synalek byłby idealny dla mojej córki gdyby ta już zajęta nie była;D
Z takim wyglądem to na pewno szybko znajdzieno widzisz a moj wolnyczeka dalej na swoja druga polowe
![]()
ee no to będzie fajna randka w ciemnomam nadziejemusze miec synowa
chociaz ona ma taka Vanesske zapomnialamm
z londynu no ale eszcze sie nie widzieli
![]()
ee no to będzie fajna randka w ciemno![]()
to trzymam kciuki za same dobre wieściuciekam spac kochanejutro z malym ortopede mamy
ciekawe co powie
Dobranoc
![]()
Wszystkiego najlepszego dla Emilki od madziary-kr z okzaji ukonczenia 6 miesiecy!!!:-):-):-):-):-):-):-)