reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

daffi kurcze to Julka tez daje Ci popalić? no az nie wierze toz to maly Anioleczek jest...milusinska ma!

nie wiem co sie jej tsalo... juz jakies 5 dni to trwa... nie wiem co jest ale jak wrzasnie to mowie ci i lzy jak grochy leca az ciezko ja uspokoic.. i nie tylko w nocy... za kazdym razem jak tylko zasnie dzis ani razu nie spala bo co zasnela to po 20min placz!

reklama
ja przed ciaza bralam bio CLA z zielona herbata:) tez dobre,efekty tez byly widocze no ale zaszlam w ciaze i sie skonczylo:D ale jeszcze je mam w domu to je wyjem i kupie te twoje:) tylko to dopiero jak skoncze brac antybiotyki:)
A w ogole kupilam ostatnio olej lniany w kapsulkach:) podobno to wspomaga dchudzania,uspokaja,dziala dobrze na cere,wlosy,pasnokcie,na uklad krazeniqa bo ma te kwasy omega3 i te inne dobre:) biore chyba 3 dzien i zobaczymy jaki to efekt da:D
ja probowalam brac bio CLA ale dla mnie byly za wielgachne i mi sie cofalo przy przelykaniu i dlatego przeszlam na ananas. a ile chcsz zrzucic?

nie wiem co sie jej tsalo... juz jakies 5 dni to trwa... nie wiem co jest ale jak wrzasnie to mowie ci i lzy jak grochy leca az ciezko ja uspokoic.. i nie tylko w nocy... za kazdym razem jak tylko zasnie dzis ani razu nie spala bo co zasnela to po 20min placz!
o jejku ale biedactwo:-(gdybys cchociaz wiedziala od czego to bys starala sie jej pomoc a tak to ona sie meczy a Ty razem z nia:-(nawet do glowy mi nie przychodzi pomysl co by to moglo byc...ucaluj ja.

Ja to miałam śmiesznie z wagą, bo ciąże zaczynałam z 72 kg, do 8 miesiąca przytyłam do 80 kg a w 9 miesiącu schudłam 3 kg:szok:a mój lekarz zachwycony, baran jeden, nie pomyślał, że coś nie tak że ja schudłam a mała też nie przybierała...ale już nie warto do tego wracać. Tydzień pobytu w szpitalu po porodzie i 7 kg w dół:szok:, potem tydzień w domu i nastepne 2 kg w dół,najlepiej odchudza stres... A teraz znowu 2 kg w górę:-pa się rozpuściłam.

Ja to miałam śmiesznie z wagą, bo ciąże zaczynałam z 72 kg, do 8 miesiąca przytyłam do 80 kg a w 9 miesiącu schudłam 3 kg:szok:a mój lekarz zachwycony, baran jeden, nie pomyślał, że coś nie tak że ja schudłam a mała też nie przybierała...ale już nie warto do tego wracać. Tydzień pobytu w szpitalu po porodzie i 7 kg w dół:szok:, potem tydzień w domu i nastepne 2 kg w dół,najlepiej odchudza stres... A teraz znowu 2 kg w górę:-pa się rozpuściłam.

no widzisz a mnie po porodzie w szpitalu faszerowali sterydami po ktorych sie tyje:(

reklama
Do góry