reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no super dzień :/
juz się 3 razy zdążyłam pokłócić z m. przez telefon :/
no po prostu nie mogę :/

dobrze, że O. grzeczna, teraz śpi, a jak wstanie to zjemy i wybywamy z domu, bo nie mam ochoty na dalsze pretensje.
tylko się kurde chmurzy i głowę dam, ze zaraz zacznie lać :/

przeczytałam, co u Was, ale nie mam siły odpowiadać.

reklama
Monia moj po cycku sie ciagle budzil po flaszce jest spokojny i spi cała noc...
dajem u flache o 22 i nie musze go lulać sam zasypia. Może za wczesnie mu dajesz cycka..
ja wole pozniej nakarmic i miec przespana nocke niż wczesniej i sie budzic

ja z Ł. codziennie sie ostatnio przekomarzam..w ogole jego przyjaciel ma slub i idzie jutro na nocke na kawalerski i to 70 km od Poznania a mnie telepie......

tak aporpo ciazy:) większość koleżanek ma przenoszone ciąze..coś uparte te dzieciaki się robią w brzuchach..

tak w ogole się dowiedziałam, że moja koleżanka ma termin na wrzesien i musi iść na echo serca bo z dzidzią jest coś nie tak, druga też na termin na wrzesień a lekarz wykrył, że czegos nie ma w pępowinie co odpowiada za nerki itd, a nast koleżanka w szpitalu wyladowała bo mała owinięta pępowiną i kiepsko się rusza...co to sie dzieje...ehhhh:(

a moj bidulek strasznie meczy sie przez te ząbki, najgorzej jak jest zmeczony i glodny bo wtedy najbardziej mu to chyba doskwiera wypil przed chwilą 80 ml soczku jablkowo marchewkowego oczywiscie na raty musialam mu zmienic smoczek z 2 na trojprzeplywowy i tym mu dopiero dobrze lecialo i fajnie wypil no i oczywiscie przerwy byly na masowanie dziąselek palucha mojego owijam tetrą i wkladam mu do buzi na te ząbki co wychodzą i on przygryza mi palucha i wtedy sie uspokaja, a po tym soczku jeszcze chwilke cyca pociągnął i zasnął biedaczysko male moglby chociaz godzinke pospac

Monia moj po cycku sie ciagle budzil po flaszce jest spokojny i spi cała noc...
dajem u flache o 22 i nie musze go lulać sam zasypia. Może za wczesnie mu dajesz cycka..
ja wole pozniej nakarmic i miec przespana nocke niż wczesniej i sie budzic

ja z Ł. codziennie sie ostatnio przekomarzam..w ogole jego przyjaciel ma slub i idzie jutro na nocke na kawalerski i to 70 km od Poznania a mnie telepie......

on sam domaga sie spania o 20. wiec po kapieli o 19.39 daje mu cyca i tak okolo 20-20.30 zasypia. No zdarza sie, ze ten pierwszy sen ma 3 h , ale rzadko.
kurcze nie chce przechodzic na mm.

marcia aby przesłać konto na youtube musisz mieć założone konto.

co do nawilżacza powietrza my mamy i powiem wam rewelacyjna sprawa, odpukać mały nigdy nie miał katarku ani nic.

a moj bidulek strasznie meczy sie przez te ząbki, najgorzej jak jest zmeczony i glodny bo wtedy najbardziej mu to chyba doskwiera wypil przed chwilą 80 ml soczku jablkowo marchewkowego oczywiscie na raty musialam mu zmienic smoczek z 2 na trojprzeplywowy i tym mu dopiero dobrze lecialo i fajnie wypil no i oczywiscie przerwy byly na masowanie dziąselek palucha mojego owijam tetrą i wkladam mu do buzi na te ząbki co wychodzą i on przygryza mi palucha i wtedy sie uspokaja, a po tym soczku jeszcze chwilke cyca pociągnął i zasnął biedaczysko male moglby chociaz godzinke pospac

a to nie lepszy gryzaczek?

aa... dziewczyny jak Wy to robicie, ze Wasze dzieci tak ladnie spia?
ja juz nie pamietam nocy podczas ktorej nie wstalam co 1,5-2h :eek:
jamojemu na poczatku dawałam ok 24 butle i spał 5-6h. Raz nie dałam i już tak zostało bo fajnie przesypia. Nie wiem czy się przestawił czy co ;)

biedactwo:( ale dobry pomysł z tą pieluszką. Mój narazie ślini się niemożliwie i wpycha co popadnie do buzi ale chyba jeszcze to nie ząbki.

marcia aby przesłać konto na youtube musisz mieć założone konto.

co do nawilżacza powietrza my mamy i powiem wam rewelacyjna sprawa, odpukać mały nigdy nie miał katarku ani nic.
moj tez nigdy kataru, a mamy ciagle goraca i duszno w pokoju. Jak bylo zimno to temperatura 25 st i zero nawilzania. Takze, ja bym nie kupila nawilzacza.

reklama
myśmy kiedys mysleli o nawilżaczu, ale stwierdziliśmy, że w Irlandii to bez sensu, bo tu zawsze wilgotno ;P

z pozytywów dnia: dostaliśmy w końcu paszport :)

Do góry