Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobacze jak bedzie dzisiaj w nocy, ale jak na razie jesli chodzi o miejsca posmarowane sterydem to jest wyrazna poprawa
w zgieciach zbladlo, jest takie rozowawe a nie ognisto czerwone , a pod szyjka gdzie bylo czerwone i suche jest teraz calkiem blade, wiec mysle, ze jeszcze gora 2 dni i bedzie naprawde dobrze. Pozostaje jeszcze ta trobna kaszka na calym brzuszku, ale mam nadzieje, ze ona zejdzie juz niedlugo.
Choc serce mi peka ile Twoja Coreczka musi przejsc :-( Zycze Wam duuuuzo sil, na pewno dacie rade 
Ale to tylko 4 wieczory pn-czw. wec mysle, ze dam rade.
W nocy nie zageszczam nutritonem i moje Dziecie budzi sie dokladnie po 4h. Dzis w nocy zagescilam i byl spokoj
Pobudka dopiero o 7:20, o 8 sniadanko, a teraz spimy dalej :-) I ja sie klade.

Dziekuje Ci bardzo!!!!Witam sie i ja
(...)
Effa trzymam za Was mocno kciuki!! Bedzie dobrzeChoc serce mi peka ile Twoja Coreczka musi przejsc :-( Zycze Wam duuuuzo sil, na pewno dacie rade
(..)
Tez mam ten niebieski. Ale boje sie siknac. Hm... katarku jak do tej pory nie bylo, no, troszeczke. Ale chodzi mi o nawilzanie. A moze nie musze, zwlaszcza jak mieszkamy kilka km od morza :-)Effa my stosujemy sterimar, bo u nas tylko to jest. Wiem, ze sa dwa rodzaje - niebieski (normalny) i rozowy (baby). My mamy ten pierwszy, drugiego tu nie widzialam. Zuzylam juz drugie opakowanie. Dla mnie jest lepszy od np. disnemaru wlasnie przez to, ze mocniej psika.
No i tak mialam isc spac, a siedze z Wami jak zwykle![]()