moniSkaBe
Fanka BB :)
sama nie wiem.. w aptece nie chcieli przyjac zwrotu. Byla inna farmaceutka, niz ta co nam sprzedawala i kazala przyjsc w poniedzialek. Bedzie kierowniczka i ona zadecyduje. Albo zwroca pieniadze albo nie, bo generalnie zwrotow mleka nie przyjmuja. !!haha, no Ty i Mysza jestescie najlepszym przykladem ;-)
Bardziej chodzilo mi o to mleko, ktore kupilas. Ono jest dla alergikow, a nie jest tak specjalistyczne jak nutramigen czy pepti, a moze akurat Pawelkowi podejdzie. Ja zaluje, ze u nas nie ma HA, bo na pewno bym sprobowala![]()
co za geje no !! nie dosc ze ceny nabijaja takie ze oczy z orbit wylaza to jeszcze laske robia pedały.. !
w TESCO takie samo mleko jest 10 zł tansze. !
pewnie w kazdej aptece inaczej.Witajcie
Jakoś mam dziś kiepski humor, nawet nie chce mi się pisać.
Słuchajcie, czy dziecko można jakoś motywować do ćwiczeń? Kuba jeszcze w ogóle nie próbuje przewracać się z brzucha na plecy, a Wasze dzieci już wszystkie to potrafią
Wiem, że każde dziecko rozwija się inaczej, ale trochę mnie to niepokoi.
Bebilon Pepti jest chyba tak czy siak na receptę, tylko na receptę "P" (przewlekłe) jest połowę tańszy.
co do przewracania, to moj jeszcze nie potrafi z brzucha na plecy. tylko sie wygina do gory tak ciagnie glowe a nogi w tyl. nie brakuje mu duzo. za to teraz ma faze na przekrecaniu na bok i opierania nogi o szczebelki.
edit:
przepraszam, zz brzucha na plecy umie.. ale bardzo rzadko korzysta. Nie umie odwrotnie.
Ostatnia edycja: