reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Moniskabe:

Mleko HA

Bebiko HA 1, Bebiko HA 2, Humana HA, NAN HA 1, NAN HA 2, NAN HA Sensitive

Uczuleniom najskuteczniej zapobiega karmienie piersią. Jeśli jednak dziecko jest karmione sztucznie, a w rodzinie były już przypadki skazy białkowej, należy mu podawać mleko hipoalergenne, w którym cząsteczki białka zostały rozdrobnione. Nowe mleko NAN HA Sensitive jest przeznaczone dla niemowląt z lekkimi problemami trawiennymi i kolką. Mleka typu HA nie można podawać dzieciom z już stwierdzoną alergią.

A to reszta artykulu o mlekach modyfikowanych:
W proszku

co tez oni nie powiedza!
moze i zapobiega alergii, jak matka nie je nic nabialowego..
ale ile mozna !
haha, no Ty i Mysza jestescie najlepszym przykladem ;-)
Bardziej chodzilo mi o to mleko, ktore kupilas. Ono jest dla alergikow, a nie jest tak specjalistyczne jak nutramigen czy pepti, a moze akurat Pawelkowi podejdzie. Ja zaluje, ze u nas nie ma HA, bo na pewno bym sprobowala :tak:

Witajcie :)

Jakoś mam dziś kiepski humor, nawet nie chce mi się pisać.

Słuchajcie, czy dziecko można jakoś motywować do ćwiczeń? Kuba jeszcze w ogóle nie próbuje przewracać się z brzucha na plecy, a Wasze dzieci już wszystkie to potrafią:no:
Wiem, że każde dziecko rozwija się inaczej, ale trochę mnie to niepokoi.

Bebilon Pepti jest chyba tak czy siak na receptę, tylko na receptę "P" (przewlekłe) jest połowę tańszy.

reklama
haha, no Ty i Mysza jestescie najlepszym przykladem ;-)
Bardziej chodzilo mi o to mleko, ktore kupilas. Ono jest dla alergikow, a nie jest tak specjalistyczne jak nutramigen czy pepti, a moze akurat Pawelkowi podejdzie. Ja zaluje, ze u nas nie ma HA, bo na pewno bym sprobowala :tak:
Przecież tam piszą, że nie jest dla alergików :)

Do góry