Nooo gratulacje! Duży gość!Aha, zapomniałam napisać, że Adaś waży już 7200
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
Przecież Cię wprowadziła w błąd. A pepti jest na receptę,
maz kupowal. jak wroci z treningu to wysle go do apteki, zeby zwrocil.. cholera 40 zł droga nie chodzi..
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Aha, zapomniałam napisać, że Adaś waży już 7200
no to klocuś niezły hihi
ja Franka też trzymam tak na kolankach nie zadługo. Z reszta po czasie jemu i to się nudzi. Ahhh co zniego wyrośnie. Teraz juz śpi w łóżeczku. Pewnie koło 23:30 czeka mnie karmienie. Później 2-3 i 6-7 i 9-10.
miniskabe pewnie idz oddaj!

moniSkaBe
moj maluch juz spal. Slysze jak sie wierci i co? zagladam do lozeczka a on wsparty na przedramionach zarzygany oglada sobie pieski od ochraniacza... 

moj tez jeszcze nie potrafi z gryzaczkami, nawet ich chyba nie lubi...woli moja dlon, palec lub swoje piastki...moniskabe mam nawet 2 gryzaczki ale one mu jakos nie podchodzą sam jeszcze ich tak nie utrzyma zeby wsadzic je do buzi a jak ja mu daje to sie jakos wkurza i chyba palcem z pieluszka nawiniętą lepiej masują mu się te dziąselka, ogolnie moja ciotka wychowala 2 wnukow i stwierdzila ze tak wymyslili te gryzaczki ale one dzieciakom nie bardzo podchodzą zobaczymy jak bedzie z Krzysiem moze jak bedzie starszy to to zalapie
choc nie wyobrazam sobie jakbym mial mnie gryz w palucha przy kolejnych ząbkachco jak co ale dosc silnie potrafi tą szcząką zacisnąc
![]()
moj maluch juz spal. Slysze jak sie wierci i co? zagladam do lozeczka a on wsparty na przedramionach zarzygany oglada sobie pieski od ochraniacza...![]()
dobre!!

moniSkaBe
moj tez jeszcze nie potrafi z gryzaczkami, nawet ich chyba nie lubi...woli moja dlon, palec lub swoje piastki...
a moj lapie i pcha do buzi

moniSkaBe
a teraz przekrecil sie na bok i wklada nozki miedzy szczebelki .. a ja podlatuje co chwile i mu te nozki wyjmuje. ehh 

a teraz przekrecil sie na bok i wklada nozki miedzy szczebelki .. a ja podlatuje co chwile i mu te nozki wyjmuje. ehh![]()
moj tak samo, wydaje mi sie, ze traktuje lozeczko jak plac zabaw, a nie miejsce do spania...

reklama