Y
yra245
Gość
monika bebilon pepti mozna kupic bez recepty puszka ok 25 zł. na recepte jest polowe tanszy . wiec spoko mozesz kupic w aptece
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty nie miałaś nutramigenu?no czyli dupa blada..
myslalam, ze sobie ulatwie zycie i podam mleko na noc, a tu niestety.. mecz sie babo dalej..
A to sorki, nie wiedziałammonika bebilon pepti mozna kupic bez recepty puszka ok 25 zł. na recepte jest polowe tanszy . wiec spoko mozesz kupic w aptece
A ty nie miałaś nutramigenu?
A to sorki, nie wiedziałam![]()
monika bebilon pepti mozna kupic bez recepty puszka ok 25 zł. na recepte jest polowe tanszy . wiec spoko mozesz kupic w aptece
Aha, to mi się coś pomyliło widocznie., bo myślałam że dokarmiasz nutramigenem.Berry ja uzywalam do zageszczania Nutritonu.
Moniskabe:
Uczuleniom najskuteczniej zapobiega karmienie piersią.
haha, no Ty i Mysza jestescie najlepszym przykladem ;-)co tez oni nie powiedza!
moze i zapobiega alergii, jak matka nie je nic nabialowego..
ale ile mozna !
Przecież tam piszą, że nie jest dla alergikówhaha, no Ty i Mysza jestescie najlepszym przykladem ;-)
Bardziej chodzilo mi o to mleko, ktore kupilas. Ono jest dla alergikow, a nie jest tak specjalistyczne jak nutramigen czy pepti, a moze akurat Pawelkowi podejdzie. Ja zaluje, ze u nas nie ma HA, bo na pewno bym sprobowala![]()