_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
no Kasia to widziała.... haha
a jak chcecie to na chacie albo gg wam wyślę ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nei widzialam? moze nie pamietam ale mozesz dac ;]no Kasia to widziała.... haha
masakra jakaśzapomniałam napisac...
Wczoraj spotkałam sie z moją koleżanką której przyjaciółka pracuje z kobieta co córka poszła rodzic do szpitala gdzie ja rodziłam... Była w ciazy, wszytsko przebiegało sprawnie wrecz ksiazkowo ... To było jej pierwsze dziecko :/ no i męczyli ją od rana po ilus tam godzin nie chcieli zrobic cesarki kazali normalnie rodzic ... No i wkoncu jak dziecko zeszło do kanału udusiło sie w nim :
wyjęli juz dziecko martwe
szok !!!!! Co najgorsze cisza... Szpital milczy ... Strasznie to co sie dzieje
...
zapomniałam napisac...
wczoraj spotkałam sie z moją koleżanką której przyjaciółka pracuje z kobieta co córka poszła rodzic do szpitala gdzie ja rodziłam... była w ciazy, wszytsko przebiegało sprawnie wrecz ksiazkowo ... to było jej pierwsze dziecko :/ no i męczyli ją od rana po ilus tam godzin nie chcieli zrobic cesarki kazali normalnie rodzic ... no i wkoncu jak dziecko zeszło do kanału udusiło sie w nim :
wyjęli juz dziecko martwe
szok !!!!! co najgorsze cisza... szpital milczy ... strasznie to co sie dzieje
...
Nie wiem gdzie to napisać więc piszę tu:
ILE WAM SCHODZI DZIENNIE PAMPERSÓW?
Ja już mam dość! Wszystko było ok, na początku schodziło dużo bo w każdym pampersie kupa ale ok. 3 miesiąca sie wyrównało i były raz na kilka dni. Ale od tygodnia znowu są w każdym pampersie. Co 2 godziny robi maleńką kupkę i od razu wrzeszczy żeby pampersa zmienićczuję się jak na poczatku
![]()
chyba na jendo wychodzi przy upaleNo ja mam nosidełko... Myślałam o chuście ale mój mąż chciał tez go nosić a stwierdził, że w chuście nie będzie a poza tym może się myle ale w lecie to chyba w chuście gorąco a w nosidełku wydaje mi się bardziej przewiewnie. Ale nie wiem, nie znam się a poza tym powinnam to na innym wątku bo jeszcze mnie ktoś okrzyczy![]()
a opłacało się przynajmniej? nosi?No w sumie racja... Ja jednak przede wszystkim na rzecz męża zrezygnowałam z chusty... czego to sie dla facetów nie zrobi... :-)
mój to tylko szuka okazji żeby się zmaoatać i gdzieś między ludzi poleźćhaha ja mojemu powiedziałam żeby się owinął z małą to uznał że będzie się czuł nieswojo.. ale spróbuje ;-)
pewnie na miasto nie wyjdzie... haha ale chociaż w domu:-)
ja miałam usg już na poroówce a i tak pomylilo sie o ppol kilo (na szczęście) i mimo, ze przewidywana waga była 4,5 kilo to i tak nie bylo mowy o cc, z czego ja sie akurat cieszę. Myslę, ze jescze tak z pol kilo więcej bym dala radedlatego ja jestem za tym żeby robić przed samym porodem usg..
nawet nie wiecie jak ja się bałam , jak właśńie się nasłuchałam o tym że dzieci się bklokują w kanale bo sa za duże (moja bratowa mi opowiadała o swoim przypadku) no i czytałam
i się bałam jak mi od tak kazali rodzić a wiedziałam że Vi bardzo duża....
moj tez był siny bo jak sie rodził to trzymał pepowinę w garści. Normalnie czarny aż byłz moją było ok , ale też była sina.. na chacie widziały dziewczyny zdjęcie
ale poza tym było ok... i wyszła jak widać bez problemu:-) na szczęście..
mi żadnych badań nie robili, ani nie badali rozstawu bioder ani nic
mamy 3 ząbka:-):-):-)