Marta1981
Rodzyneczka
Hej babolce
:-).
M na chwilę pojechał do pracy ojca z Julem więc kompik wolny
, właśnie piekę biszkopt pod zamówionego Shreka i śmietanowca też będę robić na 2 urodzinki kolegi Jula
. U nas impreza za tydzień więc która chętna to zapraszam na ciacho
;-).
:-).
.
a mojego nie chwal za bardzo bo w piórka obrośnie
.
.
Anet, Karolinka jak baletnica wygląda
.
Sąsiadka przyszła więc zmykam.
Miłej soboty.:-)
:-).M na chwilę pojechał do pracy ojca z Julem więc kompik wolny

, właśnie piekę biszkopt pod zamówionego Shreka i śmietanowca też będę robić na 2 urodzinki kolegi Jula
. U nas impreza za tydzień więc która chętna to zapraszam na ciacho
;-).Fajnie że się odezwałaśWitajcie dziewczynki :-):-):-):-)
Zaglądam bo mam wolne a siorka przywiozła mi na dzień swojego laptopka, niestety nie poczytam bo za dużo tego.
U mnie wszystko w porządku, pracuje się dobrze chociaż czasem chęci brak rano wstawać, ale jak trzeba to trzeba
:-).Super, że wyjazd udanyHej !
Ja jestem juz w domku po wypoczynku w Krynicy było cudnie. Nie czytałam Was bo czasu na razie mało a trzeba różne zaległosci ponadrabiać, odezwę się później :-):-)
.Mówiłam że przepyszna;-)Widziałam się dzisiaj z Martą i jej rodzinką.....fajowy ten jej mąża cebulka przepyszna, juz ją dzisiaj wypróbowaliśmy....
![]()
a mojego nie chwal za bardzo bo w piórka obrośnie
.Ślicznie wyglądacieMoja mała plażowiczka
.Anet, Karolinka jak baletnica wygląda

.Sąsiadka przyszła więc zmykam.
Miłej soboty.:-)
już miałam dosyć tej nauki bo dzień kończyłam o 2.00 w nocy
do tego jeszcze Amanda złapała zapalenie ucha i w ogóle wszystkiego mialam już dosyć:-(
żeby sobie przygotować dobrze stanowisko pracy potem przystąpiliśmy do pisania testu potem część praktyczna zaczęłam od tworzenia na głowie mojej siorki fryzury wieczorowej potem potem po stwierdzeniu przez egzaminatora że jest ona zaliczona mogłam przejść do dalszego etapu pracy tzn. strzyżenia damskiego i oczywiście musiałam zniszczyć tą fryzurę bo miało się ono odbywać na mokrych włosach po wymodelowaniu na końcu siorka mogła iść do domu bo swojego synka z moim małżem zostawiła i nie wiadomo jak sobie dawał radę z dwójka dzieci (jak się okazało całkiem nieźle he he
losowało się 3 pytania w różnej dziedziny tzn. chemia preparatów fryzjerskich i ich działanie na włosy, technologie we fryzjerstwie i techniki fryzjerskie
+ dwa pytania pani egzaminator jeszcze wymyśliła bo jak stwierdziła chciała ze mną trochę pogadać