reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Cześć brzuchatki!
Miałam wreszcie dobrą noc. Pospałam i czuje sie dziś dobrze i pełna energii. Zaraz wywale ciałko na balkon i posiedze z kawusią to sie gnaty troche wygrzeją. Potem sie wezme za obiadek. Musze coś zrobić z ładnego kawałka szynki tylko nie wiem co.
Udanych wizyt kochane!
Karolinkare napisz co tam u ciebie!

reklama
Hej

no ja też myślałam dzisiaj o karolinkare co u niej,dlaczego milczy :( odezwij się do nas koniecznie :)

ja dziewczyny nie wiem jak wytrzymam do wrzesnia matko juz nie mogę ledwo chodzę,ciągnie mnie po bokach.boli podbrzusze jak coś dłużej robię :( nie mogę nawet mieszkania posprzątać bo mi słabo czuję jakby mnie stado koni przeorało :( normalnie masakra czuję sie jak staruszka aż wstyd ale tak sest :( myślałam że będzie lżej :(....zaraz powieszę pranie i se wezmę prysznic no i trzeba mykać na miasto heh :) też se dziś zjem czereśnie,podjadę na stoisko i se wezmę :)

Witaj w klubie Beti - ja tez sie ledwo kulam :-( Pojechalam na "polazenie" po sklepach, ale okazalo sie ze to katorga jakas - brzuch ciezki, co chwile chce mi sie usiasc... wrocilam z niczym, jedynie jakies male zakupki spozywcze. Czuje sie dzis, jak staruszka. Czasem mam dni, ze moge latac jak perszing ale cos czuje ze chyba jest ich co raz mniej :-)
W nocy tez wstaje kilka razy na siku.. tymczasem popijam wode z cytryna a z truskawek przerzucilam sie na swieze brzoskwienie :-)
Wczoraj dostalam w prezencie trzy pstragi, wiec bede je dzis smazyc na obiad.

Pozdrowionka dla wszystkich.

Dziendoberek

U nas juz lepiej choc noce Besia sa nadal bardzo trudne pocieszam sie ze to juz tydzien i niedlugo sie skonczy-ma jeszcze grzybice w buzce biedaczek i antybiotyk:(

A tak poza tym to mi tez juz ciezko choc na plusie 5 kg,ale brzuszek przeszkadza,a jeszcze mala jak szalona czasem wbija mi sie tak wysoko ze nie moge normalnie oddychac-co do jej ulubionej pozycjii to -glowka na dole a nozki w moim prawym boku:)

Z rzeczy ktore mamy :ciuszki,sterylizator do butelek,2 butelki(avent),dwa smoczki,lozeczko ,posciel(kupiona przyjedzie 17tego lipca),pieluszki tetrowe,lezaczek,mata,reczniczki,kocyki, pokoik zaczynamy robic od nastepnego tygodnia wlasciwie dwa-jak porobimy wstawie zdjecia

no musze jeszcze kupic:wozek(ale to w sierpniu),wanienke,monitoring,kosmetyki,pampersy no i rzeczy dla mnie do szpitala....i chyba ze cos sobie przypomne

Hej

Pojechalam na "polazenie" po sklepach, ale okazalo sie ze to katorga jakas - brzuch ciezki, co chwile chce mi sie usiasc... wrocilam z niczym, jedynie jakies male zakupki spozywcze. Czuje sie dzis, jak staruszka. Czasem mam dni, ze moge latac jak perszing ale cos czuje ze chyba jest ich co raz mniej :-)

Ja mam dokładnie to samo! Trochę pochodzę i już się rozglądam, gdzie mogłabym usiąść, jak stara babcia ;-)

Jutro się wybieram do pracy - poplotkować trochę i zrobić zakupy na mieście. Nie za bardzo mi się chce, ale co tam - wystroję się i będę udawała, że wyglądam lepiej niż się czuję ;-)
Włosy zafarbowane a na obiad dzisiaj naleśniki - mam nadzieję, że mi się udadzą, bo ostatnio nic mi w kuchni nie wychodzi.

Ja mam dokładnie to samo! Trochę pochodzę i już się rozglądam, gdzie mogłabym usiąść, jak stara babcia ;-)

Jutro się wybieram do pracy - poplotkować trochę i zrobić zakupy na mieście. Nie za bardzo mi się chce, ale co tam - wystroję się i będę udawała, że wyglądam lepiej niż się czuję ;-)
Włosy zafarbowane a na obiad dzisiaj naleśniki - mam nadzieję, że mi się udadzą, bo ostatnio nic mi w kuchni nie wychodzi.

Ja tez sie jutro wybieram do pracy, bo wczesniej mam umowionego fryzjera niedaleko stamtad wiec grzech nie zajsc :-)
hehe.. tez sie wystroje, zeby wygladac lepiej na zewnatrz, niz w srodku :-D

Onionek - widzę, że wpadłyśmy obie na ten genialny pomysł! :-) Kurcze mi by się fryzjer przydał, ale zapuszczam włosy, bo w lecie mi z moimi za gorąco, a tak to już niedługo i będę mogła je spiąć.

juz odpisuje :)))) aa bo to przez ta moja ciazowa sleroze... mialam wczoraj sie do was odezw i zapomnialamm.... zreszta zdarza mi sie to bardzo czesto tzn zapominac o roznych rzeczach....wiec prosze wybaczcie mi..

zatem w piatek bylismy na kontrolnej wzycie wszystko dobrze co do tego lania sie to mam zwiekszone uplawy i dostalam globulki dowcipne :-):-)
maluszki rosna na potege Wiktoria 1100kg a Oliwer 1000kg zatem znimi wszystko dobrze no a ja za 3 dni koncze prace i ide na zwolnienie bo juz siedzec mi jest ciezko kregoslupek boli i brzuszek tez... wogole to sie zatanawim jak ja te upaly zniose z takim pgromnym brzuszkiem w pasie 100 cm :)) gin powiedziala ze to tak jak srednia donozona ciaza :-D:-D:-D ciekaw ile mnie jeszcze przybedzie:confused:
pozdrawiam mamusie i brzusie

Halo! Witam sie w ten upalny dzionek. Jest tak goraco , ze nie mam ochoty na nic , wlasnie wzielam prysznic i wysmarowalam cialko balsamkiem i brak koncepcji co na obiad . A co do balsamku to polecam Dove zielony z wyciagiem ze swiezego ogorka- idealny na upaly, wchlania sie super i ten zapach ogorkowy...........................

mb1 mi poma ga na obzarstwo slodyczami zjedzenie , jablka lub arbuza zawsze to lepsze niz czekoladki;-)

reklama
witam dziewczynki! czytałam o tych naszych kopniaczkach i wypinaniach.. :-) mnie tez boli jak Niunia się za mocno wypina..wczoraj to jakaś masakra była :-) a pamiętacie jak niedawno martwiłyśmy sie o słabe ruchy?? :-) co do samopoczucia, to ja wczoraj przeleżałam cały dzień i na nic siły nie miałam... dziś wcale nie jest lepiej.. słabo, duszno i do tyłka... Jak ja chcę Milenkę już obok siebie... tzn chce wrzesień, bo szybciej nie chcę :-)
w sobotę byłam na spotkaniu ze znajomymi na ryneczku pod parasolami... kurcze, wysiedziałam tylko do 22;30... nogi mnie bolały, w głowie mi sie kręciło i ogólnie tak śmiesznie mi się robiło.. jakbym obok była...
miłego dnia Wam życzę

Do góry