onionek
happy mama
Witam dziewczyny!
Ja mam dzisiaj tak podly nastroj ze musze sie wygadac bo normalnie non stop wodospad z oczu. Zaczelo sie od rana bo jakos tak malenstwa mojego nie czuje dzisiaj i o jego stalych porach nawet nie wierci sie jak zawsze i ja juz panika, ze cos nie tak, ze moze to przez wczorajsze "przytulanie" z ukochanym... Ne wiem co robic czy moze dzidzius sobie smacznie spi???
. Druga sprawa to pojechalam dzisiaj na umowiona miesiac temu wizyte u okulisty. Rzecz jasna na kase chorych. Jak dojechalam to sukienka kleila mi sie do tylka, na poczekalni sauna, oczywiscie ani jednego krzesla zeby usiasc bo wszystkie zajete przez siwe glowy, ktore wlepialy sie oczywiscie w moj wielki brzuch. Pomyslalam moze ktores sie zlituje i przepusci, dupa, niedojrze ze 30 osob bylo przedemna to grzecznie pytajac w rejestracji czy moglabym bez kolejki bo ledwo na nogach stoje pani z usmiechem odrzekla ze tylko kombatanci i inwalidzi sa uprawnieni do korzystania z uslug poza kolejnoscia. Myslalam ze ja ugryze!!! Az sie poryczalam ze wscieklosci i oczywiscie wrocilam do domu! Farsa ta nasza sluzba zdrowia!!! I dlaczego musimy na to dziadostwo placic co miesiac, skoro i tak inaczej jak prywatnie nie da rady pojsc na wizyte, bo stare dziady (przeprawszam za wyrazenie) laza po gabinetach w ramach rozrywki chyba!!!!
Masakra!!
Do tego dzidza nadal slabo fika
Milego dnia dziewczynki
Bidulka :-(
A co do ruchow maluszka - to pewnie spi.. nic sie nie martw i tak, jak laski radza zjedz cos slodkiego - moze sie po tym odezwie.
Karolinkare - dobrze, ze sie odezwalas i ze wszystko ok.