reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

jak dla mnie 3....:tak:
ten pierwszy.. nie wiem kto to wymyślił:-p dziecko mi zaśnie ja je opuszczę żeby pospało i jak nawywiewie , budka oddzielnie i doczepiona do rączki zamiast do oparcia:sorry2:
drugo wygląda tak zwyczajnie....:sorry2:
a 3 nie dość że wygląda na solidny to jeszcze ma ładne kolorki:-D:tak:

reklama
mi się ten 3 najbardziej podoba ,wygląda dość solidnie , a dwa pierwsze nie wiem po tym jak moja koleżanka zgubiła kółko to bym już takiego nie kupiła ,zresztą u mnie takie małe kółka to tylko w lecie a i tak nie wszędzie się da nimi jeździć ;)

mi się ten 3 najbardziej podoba ,wygląda dość solidnie , a dwa pierwsze nie wiem po tym jak moja koleżanka zgubiła kółko to bym już takiego nie kupiła ,zresztą u mnie takie małe kółka to tylko w lecie a i tak nie wszędzie się da nimi jeździć ;)
Kolko odpadlo no to chyba jakas lipa a przeciesz tak malo nie kosztuje.
chyba wybiore ten 3

Dzieki dziewczyny za odp

laseczki zmieniłam w BUZZIE siedzisko na to XL no i jest różnica wózeczek jest teraz głębszy:-):-) małemu jest na pewno wygodniej:tak::tak:

w ogóle chciałam napisać że naoglądałam się w Jastarni maclarenów (co 2-ga spacerówa to maclaren był) i może wózeczek taki zwyczajny ale wygodny mi się wydaje i chyba taki sobie zakupie... (tylko kasy nazbieram) a przekonuje mnie przede wszystkim ta dożywotnia gwarancja i te wkładki co sobie można dokupować i zmieniać:-):-)
ach no i oczywiście fakt że potem można go spokojnie opchnąć dalej:tak::tak:

laseczki zmieniłam w BUZZIE siedzisko na to XL no i jest różnica wózeczek jest teraz głębszy:-):-) małemu jest na pewno wygodniej:tak::tak:

w ogóle chciałam napisać że naoglądałam się w Jastarni maclarenów (co 2-ga spacerówa to maclaren był) i może wózeczek taki zwyczajny ale wygodny mi się wydaje i chyba taki sobie zakupie... (tylko kasy nazbieram) a przekonuje mnie przede wszystkim ta dożywotnia gwarancja i te wkładki co sobie można dokupować i zmieniać:-):-)
ach no i oczywiście fakt że potem można go spokojnie opchnąć dalej:tak::tak:

Aga szybko przeszalas na to siedzisko xl:-)a co w tym mniejszym juz bylo kiepsko??co do macow ja kiedys sie zarzekalam ze nie kupie bo sa obrzydliwe i oklepane...a teraz co chce maca hehe tylko ze ja chce questa z limitowanej edycji...a Ty jakiego chcesz??nowka/czy uzywany??kiedy planujesz kupic??

Aga szybko przeszalas na to siedzisko xl:-)a co w tym mniejszym juz bylo kiepsko??co do macow ja kiedys sie zarzekalam ze nie kupie bo sa obrzydliwe i oklepane...a teraz co chce maca hehe tylko ze ja chce questa z limitowanej edycji...a Ty jakiego chcesz??nowka/czy uzywany??kiedy planujesz kupic??

wiesz musiałam to piankowe wyprać po wakacjach bo było strasznie upaćkane a że wózek jeden posiadam to założyłam to XL no i je już zostawię bo mały ma w nim lepiej :-)
co do maclarena to podoba mi się taki:
MACLAREN spacerowy QUEST SPORT Black / Champagne (1108213868) - Aukcje internetowe Allegro
i taki:
Nowe wózki Maclaren XT Warszawa czarne (1101559897) - Aukcje internetowe Allegro
i taki:
SPACERÓWKA MACLAREN QUEST SPORT 2010 OD RĘKI (1128041898) - Aukcje internetowe Allegro
i taki:
MACLAREN spacerowy QUEST SPORT Black / Kiwi Lime (1108214252) - Aukcje internetowe Allegro

generalnie to taka zwykła spacerówa ale wiesz mi się strasznie te kółka podobają :):):):)
no i ta gwarancja

co do nowego czy używanego to generalnie musiał by być ten wózek (o używanym mówię) o ponad połowę tańszy żebym kupiła- takie mam zboczenie małe :):):):)

wiesz musiałam to piankowe wyprać po wakacjach bo było strasznie upaćkane a że wózek jeden posiadam to założyłam to XL no i je już zostawię bo mały ma w nim lepiej :-)
co do maclarena to podoba mi się taki:
MACLAREN spacerowy QUEST SPORT Black / Champagne (1108213868) - Aukcje internetowe Allegro
i taki:
Nowe wózki Maclaren XT Warszawa czarne (1101559897) - Aukcje internetowe Allegro
i taki:
SPACERÓWKA MACLAREN QUEST SPORT 2010 OD RĘKI (1128041898) - Aukcje internetowe Allegro
i taki:
MACLAREN spacerowy QUEST SPORT Black / Kiwi Lime (1108214252) - Aukcje internetowe Allegro

generalnie to taka zwykła spacerówa ale wiesz mi się strasznie te kółka podobają :):):):)
no i ta gwarancja

co do nowego czy używanego to generalnie musiał by być ten wózek (o używanym mówię) o ponad połowę tańszy żebym kupiła- takie mam zboczenie małe :):):):)

widze ze dalas same prawie questy hehe ja tez chce questa:-)kiedy planujeszz akupu jeszcze w tym roku??

reklama
Do góry