Misia u mnie z jedzeniem jest nieciekawie nie jem poza nabiału w każdej postaci pomidorów bo tez uczulają ale czasami się skusze, rzodkiewki, kapusty, kalarepy, papryki a może lepiej napisze co jem bułki z wędlina lub dżemem z czarnej porzeczki, kasze jęczmienną, gryczaną, ryż i mięsa albo gotowane albo pieczone do tego ryby tylko z nimi też ostrożnie. do tego buraczki czerwone na ciepło i marchewkę tez na ciepło i pije kawę inkę z mlekiem kozim krupnik tylko bez śmietany, i rosół aha możesz jeść takie rzeczy jak knedle, pyzy, pierogi oczywiście bez sera białego ja ostatnio zajadałam się pierogami z borówkami pyszności. A co do reakcji Nikosia na nabiał to miał cała buzie obsypana krostkami i był bardzo nadpobudliwy a wiem to stąd ze jak byłam w szpitalu to ordynatorka jest pediatrą i pulmonologiem ze specjalizacja alergolog dziecięcy i ona mnie uświadomiła a najbardziej z nabiału uczula ser żółty.
A my byliśmy na szczepieniu ale okazało sie ze nie możemy się szczepić bo minęło dopiero 2 tygodnie od pobytu w szpitalu wiec mamy się zaszczepić za 2 tygodnie ale było i mierzenie i ważenie wiec nawet mały mimo pobytu w szpitalu fajnie przybiera waży 4850 i ma 62 cm wzrostu. Ok laseczki uciekam trochę dom ogarnąć bo mi sie wczoraj nie bardzo chciało i jakiś obiad dobrze by było zrobić. Zajrzę popołudniu.