Antuanet to brawa dla Kubusia mały ma niezłą energie a mam nie może się nudzić.My po spaniu byliśmy u mojej siostry ciotecznej na działce:-) Dzieciaki się wybiegały, nawet Kuba wskoczył do basenu, szkoda tylko że w ubraniu;-) Pampek sam wypadł pod wpływem ciężaruTeraz już śpi a ja czekam na małża. Miłego wieczorka.:-)
Marta to się Julcio ucieszył z prezentów, a dziadkowie właśnie od tego są.Dziadki się sztachnęli i sporo grosza![]()
młodemu dali
. Dostał też koszulkę bezrękawnik, książeczkę, zestaw do badmingtona, ping-ponga, ciuchcię z klocków drewnianych, traktor z przyczepą i słodycze. Zdjęcia w wolnej chwili wrzucę
.
Anaconda będzie dobrze wierze w to ze sobie poradzicie.Hej dziewczyny
U mnie kłopoty że szkoda gadać wszystko się pokomplikowało![]()
Madziara to ja sie łapie na kilka tych babeczek bo ja to ma 2 lewe rece do wypieków a jak sie je robi jak łatwo to moze o przepis poprosze na odpowiedni watek. Smacznego i pośpij jedak troszkę.Witajcie nocną porą... ja zabrałam się za pieczenie babeczek i tak siedzę i piekę i piekę... bo jakoś dużo ciasta nagniotłam :-)
Ale przynajmniej będę miała chwilkę żeby poczytać co u Was ;-)
Witam nową mamę i zapraszam do częstego pisania, a co sie spodziewasz chłopczyka czy dziewczynki.Czesc Dziewczyny !
Chciałam się z Wami przywitać, gdyż jestem nowa na forum
Mam nadzieję, że z czasem doczytam wszystko i będę w temacie
Pozdrawiam![]()
Sunday ale fajnie ja tez chce jagody ale ja to uwielbiam z cukrem albo w pierogach,a spacer to niezły sobie zafundowaliście.My niedawno wrocilismy ze spaceru, zrobilam runde wózkiem przez wawoz i na lsm potem troche tam na placu i spacerek do domu. :-) SUPER, zmeczona jestem ale zadowolona. Kupilam sobie pol kilo jagód i zjadlam z maslanka!:-) Teraz musze troszke ogarnac mieszkanie bo nawet lozka nie poscielilam rano, Maks pewnie zaraz pojdzie spac to bede miala chwile spokoju.
Talia życzę bardzo miłej zabawy a Gabrysia na pewno u babci będzie dobrze.HEJ!
A ja wczoraj miałam niezwykłego lenia, dziś już lepiej ale trzeba się pakować i ruszamy do Biłgoraja bo juto wesele.Zobaczymy jak tym razem Gabi sie spisze, teraz jest o miesiąc starsza i bardziej rozumie kto jest "swój" a że babcie dawno widziała to moze jej nie poznać.Tymczasem życzę Wam
Aluśka życzę bardzo miłego pobytu na wsi a moiże jedak sie zagonią do roboty, Ty na siebie uważaj i nie daj sie.Witam
wpadałam tak na chwilę po między pakowaniem jednej a drugiej torby bo dziś wyjeżdżamy na wieś do piatku będziemy tam biesiadowaćtzn. zagoniął nas do roboty i tyle będzie odpoczynku
no może mnie aż tak zbytnio to do roboty nie będą ganiać chociaz jak sobie przypomnę pierwszą ciąże to wszystkiego można sie spodziewać
Miłego weekendu i reszty tygodnia Wam życzę:-):-)
Ps. Jakbyście mogły to glosika prosimy;-)
Głosik oddany.
Marta ja byłam i sie wybieram a kto jeszcze będzie dawać znać, pewnie zabiorę małego ze sobą.Ja skopiowałam linka i wkleiłam i poszedł głosik na moją synową. U mnie link działa.
Byłyście na spotkaniowym, Aluśka, Fogia, przyda się Wam o chustowaniu;-):-).
Madziula to opalenizna niezłą bedzie, a co ty robisz na tym polu i gdzie go masz.witam i ja
a ja dziś znowu w polu od rana, skwar taki, ale przynajmiej się opaliłam
Misiu stęskniony za cycem i jak przyjadę to potrafi przez 20 min na cucu wisieć i się smiać do mnie:-):-):-)
teraz śi to mam chwilkę czasu;-);-);-)
To Mikołajek taki pieszczoch jest ale fajnie tak jak mały sie jeszcze uśmiecha do mamy.
A co trzeba zrobić aby dostawać takie bajery ja te z chce.
Madzieńka fajnie ze spacerek sie udał.
Witak sie ja popołudniowo
Mały jest po 3 dawkach espumisanu i na razie "odpukać" nic sie nie dzieje ale nie zamierzam przestać mu go dawać. Czekam z utęsknieniem na 18 bo jest taki skwar ze dopiero wieczorkiem na spacer, a nie chce mi się już siedzieć w domu bo tylko spie.
Teraz już śpi a ja czekam na małża. Miłego wieczorka.:-)

młodemu dali

tzn. zagoniął nas do roboty i tyle będzie odpoczynku
no może mnie aż tak zbytnio to do roboty nie będą ganiać chociaz jak sobie przypomnę pierwszą ciąże to wszystkiego można sie spodziewać

musze powoli go budzic bo to juz 3godzina jak jest "cicho" zaraz zrobie rybke z ziemnaiczkami i pomidorkiem.