wiktoria12
Mama i żona :)
Witam z ranka ide kawke zrobic i pranie wstawic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj rano pojechalismy nad jeziorko,poznije szykowalismy zarelko i przyjechali znajomi ltorzy siedzieli do 22,wiec juz nawet nie mialam sily wlaczac laptopa
nad jeziorkiem bylo super,woda miala 24 stopnie

wiec dzieciaki nie chcialy z niej wychodzic

Co Ich wyciagalam na jedzonko to zaraz z powrotem uciekali

ja zreszta tez sie kapalam

Dzisiaj jak mi sie bedzie chcialo to tez pojedziemy

Ciesze sie ze wakacje mieliscie udane

Ja to bym wolala wsiasc w samolot i szybciutko byc na miejscu

Daj znac co z tesciem

Weszlismy do jubilera zapytalam o cene ale byl mi za drogi wiec wyszlam a moj utargowal cene i go kupil:-)
. Dzis pewnie tez, bo w tym upale sie nie da inaczej jak tylko z wieczora, rano tez juz tak daje, ze szok.

pogoda coś się popsuła ale i dobrze może popada w końcu to inne powietrze będzie
Kuba wstał jakoś po 9 i już marudzi
A mnie głowa i ząb boli do tego
dzisiaj nie do życia jestem. Jeszcze nic nie zrobiłam, a mam w planie pościel wyprać ale coś mi się nie chce
M mi wczoraj drzwiami od auta palec przytrzasnął
no z bólu to się do dzisiaj zwijam, dotknąć go nie mogę nawet ani nic
dobrze że wczoraj pranie zrobiłam od razu z morza bo dzisiaj by mi schło długo
idę się wziąć za sprzątanie bo nic nie zrobię
Aniu super że urlop się udał czekamy na fotki
ja wrzucę jak Kuba pójdzie spać 
pposprzatalam juz sobie i na obiad bede dzis miala jajko sadzone,frytki i mizeria nie chce mi sie nic gotowac a tym bardziej jesc.

dlatego skorzystałam z tego i rano z Tonim zrobiam większe zakupy i zaliczyłam palc zabaw 

ja miałam z Adamem i Julką zatrucie ciążowe puchłam na maxa białko w moczu i do tego bardzo wysokie ciśnienie
leżałam w szpitalu obyś ty go uniknęła
ale to już końcówka niedługo będziesz walczyć z nocną bezsennością bo ssak się będzie budził do cyca 

mleczarnią swoją ...ale te słodkie minki i zapach maleństwa wynagrodzą wszystko 

a teściu oby to nie udar :-

jak twoi mali chodziarze????????????

hmmmmmm a rex to już nie łaska 

a taki mały przytulony słodziak to sama radość 

a twój Bodziu tez trochę odetchnął od firmy pracy i wreszcie miał czas dla was

kochana gdzie składasz cv?????????????????????????

ja na randkę????ona no tak umówiłam się koło piaskownicy z Kubą 

ja no a Bartek przecież mówiłaś że go kochasz????a Julka no kocham go jak jestem w szczecinie a teraz jestem u babci i mam tu chłopaka no przecież z kimś się całować muszę 

i mama nie może go wyciągnąć nigdzie z podwórka no chyba że z Julką 

no więc moja córka co do facetów i miłości ma całkiem zdrowe podejście 

farby i kleje musze powoli kupować im wszystko co by później szoku portfelowego nie doznać 

nalesniów mi się zachciało...

pościel się właśnie wyprała i akurat przestało padać więc wyschnie do wieczora
padało przez pół godziny i od razu lepiej się oddycha, mieszkanko wywietrzone i super
zaraz Wam kilka fotek wkleję z wakacji jak je uporządkuje
Kuba śpi i mam nadzieję że da odpocząć chociaż do 15