reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

hejkaaa :)

dzindusia priwaa wysylam :)

krycha sasiadow masz na serio niezlych ;/

olivca wpadaj wpadaj kochana i ja na spotkanko jestem chetna :) ! :)

madzia mmm sernik ! wyslij mi kawaleczek e-mailem :p

reklama
Witam sie

A mnie tam pogoda nie dobija przynajmniej nie mecze sie z powodu upalow :-):-):-)

ale za to sie nie wysypiam nie moge sie wogole ulozyc poloze sie na jednym boku to mnie zaraz jeden kopie poloze sie na drugim to drugi wiezka no oszalec mozna a rano wstaje polamana i wszystko mnie boli:crazy::crazy::crazy:
Jeszcze kochana przed toba noce pelne wrazen hih ja juz rodze co noc...koszmar mowie ci,ciagle mnie cos ciagnie,boli,leze jak wieloryb,dysze,wstaje siku co 40 minut,czasem mnie cos tak zaboli ze ruszac sie nie moge przez godzine.No i od jakiegos czasu wogole spac juz nie mozna wiec jeszcze nie masz tak zle,uwierz mi.Moje dziewczynki na szczescie ladnie spia cala noc,oby tak w realu hihihh
A co upalow zgadzam sie,ja teraz dziekuje Bogu za deszcz, i wogole mam nadzieje ze jeszcze te 18 dni pogoda bedzie w miare korzystna dla mnie..
Witam mamusie! Niestety zostałam brutalnie obudzona przez sąsiadów, którzy mają gdzieś, że za ścianą ktoś mieszka :crazy: i zachowują się tak, jakby byli sami na ziemi :dry:! A miałam sobie dziś dłużej pospać i pupa! Wpadłam więc do Was pożyczyć udanego dnia i jak najmniej deszczowego ;-)

Krycha wspolczuje ci tych cholernych sasiadow.Ja jak szukalismy domu wogole juz tylko w gre wchodzil dom wolnostojacy bo nawet za sciana nie chce miec nikogo.Koniec!

Olivcia gdybym znala przepis na szybkie i skuteczne splodzenie blizniakow pierwsza bys dostala hihih

Przeżyłam ten dzień bez drzemek dodatkowych, więc nie jest źle, chociaż pogoda kuisła, oj kusiła :-):-):-)... Mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie już bez niemiłych niespodzianek i przerywników, bo zaczynać tydzień z nerwem byłoby nie fajnie :baffled:

A co do sąsiadów, ja nie wiem, ale ta para jakoś wybitnie niekumata, że ma kogos za ścianą, ale jeszcze troszkę ;-)

Słodkich snów Wam życzę i do klikania :sorry2:

Dzień dobry! Jakaś taka połamana jestem po tej nocy, hm...

Ogolnie wyszedl mniam mniam. milej nocki.

Ale Ty kusisz tym sernikiem i smaka robisz :szok::-D

witam mamki po dlugim czasia:) wpadlam na chwile sie zameldowac z nowego domku i poinformowac ze zwariuje jeszcze troche tyle mam jescze do wypakowania :( milego dzionka babki :)

Pamiętamy, pamietamy (ja na pewno :-p!). Dasz radę! A adresy już wszędzie pozmieniałaś?

reklama
dzieńdoberek

kasia
ty tez się przeprowadziłaś? jakiś sezon przeprowadzkowy nastał:-D i jak ci na nowym? poza tym, że roboty mnóstwo jak zawsze:dry:

camomile jeszcze trochę stresa i pełny luz w gorącej polszy;-):-D:-D:-D
ja to się cieszę z deszczu przynajmniej nie puchnę:-D:-D:-D

a my wczoraj urządziliśmy sobie wycieczkę do zamku Ashford (za Galway)
mimo paskudnego deszczu tutaj pogoda tam nam dopisała:-D:-D

olivco dotrzesz dzisiaj do Limerick na kawkę?

Do góry