reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NAGAPALMA- widzę, że mamy podobne gusty, jezeli chodzi o wózek - u mnie ten tez wchodziłby w rachubę:-D
KRAKOWIANKA, FUTRZAKOWA i wszystkie które dołaczyly - WITAM SERDECZNIE!!!!:-):tak:
SORBUS - WIDZISZ, I JUZ U MNIE ODPADA W TAKIM RAZIE TEN WÓZEK, BO PRZECIEZ DZIECKO ZAZWYCZAJ ZASYPIA NA SPACERZE :wściekła/y:EHH....

Ostatnia edycja:
reklama
no taa,,oczywiscie mała nie chce leżec,,spac,,ide mleko zrobie i do wózka na taras,,wtedy moze kimnie....

wpadłam się dziś tylko przywitać i uciekam zaraz do roboty- ale mi się tego zebrało. muszę poczesać znowu psa trochę, pomyć w domu wszystko, poodkurzać i trawnik skosic. a jak zostanie czasu, to może pohaftuję jeszcze.

buziaki i miłego dnia

sorbek- masz dziś wizyte u gina? napisz pózniej co i jak i nie stresuj sie, pewnie wszystko będzie dobrze:-)

monisia- a Ty jutro testujesz? tak wnioskuje po Twoim suwaczku:-D

Robimy mały remoncik pokoju Adasia, chcemy namalować na ścianie zwierzaczki i takie tam, wstawie pozniej fotki jak będzie wszystko gotowe:-)narazie pomalowaliśmy ściany na kolor kiwi. A dziś przyjadą nowe meble dla Adaśka, nie mogę się już doczekac efektu końcowego:-)

Hej Bunia- również miłego dnia i pracy:-)

ewcia - a Ty oprócz synka masz jeszcze córeczke?

Ale dokopałam sie do wieści od marcepanka i maggy - i bardzo bardzo sie cieszę - gratuluje kochane !!!
Ja dzis idę stresa mam jak diabli :sorry2:
Sorbus- Ty masz stresa?/ a dlaczego? dzieje Ci sie cos? mialas plamienia- nie.. wiec po co stres? kompletnie niepotrzebny :)
ja juz sie nie stresuje.. serducho bije, ludzik sie rozwija i jest ok :)
glowa do gory :) bedzie wszystko ok :)

a tymczasem kochane ja spadam.... musze sie przygotowac do spotkan z pracownikami... juz ostatnie dzisiaj.. ufff...

buziaki i milego dnia :)

Dziewczynki wpadam sie przywitac z "ranca";-)
Brzuch mega boli:-( W nocy nie umialam spac...
Teraz mam 3 cykl bez tabletek i dopiero teraz czuje ten sam bol co kiedys podczas @...

Wpadne popoludniu, Buziaki

czesc kochane jestem po śniadanku teraz pije kawusie :):):) ale sie wyspałam mmmm:)):) oczywiście u nas już upał jak cholera :/:/

Witam dziewczyny, ide doczytać
Mam juz parę kartonów kolejnych spakowanych. Wypije z wami kawę i jadę na zakupy to kupie takie wielgachne , grube worki na nieforemne rzeczy.

Witaj malapralinka- życze poprawy samopoczucia

Szczęśliwa- jak samopoczucie dzisiaj?

Wisieńka- witaj, a Ty się gdzieś wyprowadzasz, bo ja nie w temacie:zawstydzona/y:

reklama
No ja w koncu dziunke uspałam,,spi na tarasie,,tylko sasiedzi sie dra i sie rusza co chwila..grr

wisienka to milego wypadu na zakupy...
sol kobietko no wlasnie czego ty sie boisz,,teraz tylko patrzysz jak rosnie i co rosnie...bedzie dobrze..
bunia,maggy milego dnia kochane
malapralinka oj wspolczuje takiego bolu..
szczesliwa witaj...
kalamandyna ty sie mnie pytasz czy drugiej ewci?? jak mnie to mam synka 6 letniego,,a reszta to siostry,,cora siostry..

a mnie brzuch boli tzn prawa strona,jaja pewnie mi daja we znaki sie,,a juz nie bolaly mnie chyba z pol roku,,a dzisiaj przeginaja,,chodze zgieta w pol.....grr

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry