reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zaczęłam kopac szafki w pracy, ale mam złośc w sobie , ide kopac drzwi ... a potem bede płakać i gryzć .... hahahahahahah
uwaga zwierz nadchodzi, dziki zwierz

szczęsliwa- no własnie juz moze płec bobaska poznasz, co byc chciała ? Oczywiscie, wiem, najwazniejsze by było zdrowe ...

sorbek - jak ci sie podoba, to kupuj, a co ?! Potem bedziesz załowąc , ze nie kupiłaś, a jesli wózek jest fajny, a z tego co czytałm, to chyba jest, to nie powinnas załować zadnej złotówki, a ja potem od ciebie odkupie - hahahahahahahahahah

monia - pamintamy , pamintamy. Dawaj kawuche, tez sie napiję ...hehe a ja dzis tez mam duyzo pracy i upał u nas w biurze, juz w srodku 30 stopni, mamy całą sciane w oknach i mamy tu saune, za godzinke, dwie, bedzie 24

reklama
Wisieńko- w pewnym sensie z tym mieszkaniem dobrze się skończyło. Zawsze trochę grosza zaoszczedzicie i dołożycie pewnie do kupna swojego mieszkanka:-)

Szczęśliwa- no to trzymam kciuki za synka. Ja chciałam córeczke, ale jak dowiedziałam się że będzie Adaś ucieszyłam się. Nie oddałabym go za żadną dziewczynkę, a jeśli drugi będzie też chłopiec to nic nie szkodzi.

Ewcia- może się przeziębiłaś?

monia- ja poproszę ciacho;-)

nagapalma- no właśnie, świetny pomysł z odkupywaniem od siebie wózków, ciuszków;-)

Ostatnia edycja:
nagapalma tylko kompa nie pogdyż,,ewentualnie szefa ugryźx...hee

kalamandyna jezu nie krac,,oby nie....

wisieńko - narazie siedze w domku jest taki upał ze ja wiem jakby sie skończyło jakby poszła np na miasto ...:/ o 14 przyjedzie po mnie tatko i idziemy z mamcią na wspólny obiad.....:):)
Kochane ide ogarnąć mieszkanko zajrze zapewne do was wieczorkiem :*:*
Nagapalma - chce synusia :):):)ale jak bedzie dziewczynka też bede w 7 niebie bo to bedzie mój najwiekszy skarbuś :):):)
Ewcia dziekuje :*

Ostatnia edycja:
Wisieńka, Szczęśliwa - do usłyszenia pozniej.

Ewcia - jak już to wolałabym wykrakać Tobie ciąże:tak:

Marylka- Witaj:-) Pamiętasz jaki jest okres karencji w Uniqa?

reklama
No to proszę e-ciasteczka cynamonowe i e-kawusia dla wszystkich:-)

Szczęśliwa to syneczka życzę:)

Wisieńka - pa pa

Nagapalma co to za humory????
Ja mam naszczęście pokój od zachodu i jakoś znośnie jest:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry