reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka to milej pracki

kalamandyna nie dziekuje,,ale tez bym wolala,,heee..ja sie dowiem dopiero 8 sierpnia...buuuu
monia brzmi przepysznie,,to ja poprosze,,,,

reklama
marylka- dzięki za info. No to spoko, nie jest tak zle i mam nadzieje, że szybko wypłacają świadczenia pieniężne. Miłej pracy:-)

Ewcia- długo się staracie o Bobo?

Wisienko wizyta o 15,45 - udanych zakupków

szczęśliwa - a no taka panikara jestem ale mam nadzieje ze będzie si jak to mama mówi :tak: - a tobie kochana życzę ślicznego zdrowego synusia :tak:

nagapalma - nie ma sprawy ;-)

kalamandyna od grudnia z tym partnerem...bo ja rozw ódka...a wczesniej z bylym to jakis rok i nic...-ale akurat to mi sie chwali...ze z bylym nie wyszlo...

Ech...moja Mamunia to chodzący Skarb....nie to, że przygotowała wszystko do obiadu, to jeszcze wysprzątała mi kuchnię i zrobiła zakupy - mam wyrzuty sumienia, że ją ściągnęłam do pomocy....oczywiście nie obyło się bez OPR, że za dużo pracuje...ble...ble..., ale wiem, że to z troski o mnie...

Nie chcę nic mówić, ale jest 11:25, a ja dopiero jeden projekt sporządziłam zagospodarowania przestrzennego obiektów zielonych...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: odsapnę i wracam do pisania...

ewela no fajna mamusi,,ALE NA PEWNO SIE CIESZY,ZE MOZE CI POMOC,,MILEJ PRACKI...

kurde a ja nalozylam sobie 3 kawaly ciasta,,kawe mam,,wzielam gryza i dalej nie cchce mi sie tego jesc,,,boze to przez pogode czy co....

Ewelinka- pracujesz jako projektant terenów zieleni??? Masz fajną, troskliwą Mamę.

Ewcia- widocznie tak miało być, jak niektorzy mówią. Partnera badałaś? Może to jego armia zawodzi?

sorbek- nie martw się, na pewno wszystko jest ok:-)

ok to już wszystko zrozumiałam,
pozostaje mi czekać... obserwować siebie... i nie wkęcać się !
A swoją drogą to spiąca jestem nieziemsko ale zawsze byłam totalnym spiochem ale wczoraj.....siedziałam na stołku, była godzina 19 a ja po prostu neptyk :-))))
Panie Boże spraw żeby to były objawy ciąży, u mnie i u Was wszystkich !!!!!!!!!!!!
To było dopiero było, co nie ??? :-)))):-D

reklama
kalamandyna nie nie badałam,,on młody to sie nie da zagonic jak narazie,,ale siebie najpierw chcialam zbadac,,bo wiesz z jednym nicm,,z drugim nic,,to chyba ja zawodze..albo takie zrzadzenie losu,,starosc nie radosc....

zanka ja tez sie o to pomodle,,ano bylo by supcioo

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry