kalamandyna
zaklimatyzowana ;-)
Ewcia - a nie możesz na NFZ? ja chodze na NFZ i mogę mieć monitoring w ramach kasy chorych.
Pysia- Ty zawsze masz smaka na takie słodkości?:-)
Pysia- Ty zawsze masz smaka na takie słodkości?:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ewcia czy na zdrowie to nie wiem ale chyba przy mojej wadze mogę sobie pozwolić a zresztą... co sobie będę załowac![]()

:
Przy następnej wizycie u gina dostałąm clo, gdy to by nie pomogło miałam mieć laparoskopie.W końcu na początku maja stwierdziłam że dość tego. Bardzo chciałam dziecka , ale nie kosztem rozbitego małżeństwa. Usiedliśmy i na spokojnie porozmawialiśmy o sytuacji. Wcześniej poczytałam opinie odnośnie clo i okazało się że jest wiele skutkó ubocznych. Postanowilismy z mężem że nie będe nic brała i że narazie odpuszczamy co ma być to będzie. Postanowiliśmy że wracamy do normalnego życia a o dziecku pomyślimy za rok. Ale stało się inaczej
Współżyliśmy normalnie bez wyliczeń dni płodnych itd. i nagle na początku lipca nie dostałam okresu i okazało się że na teście pojawiły się upragnione dwie kreseczki świadczące o CIĄŻY:-) Obecnie jestem w 7 tygodniu. Dziele się z Wami moją historią po to by namówić Was na "wyluzowanie". Jeżeli medycznie jest wszystko ok to nei ma co na siłę sie starac trzeba czasem odpuścić bo taki już ten nasz babski umysł jest ze lubi płatac figle i jak sie zablokuje to nic nie pomoze. Zanim sięgniecie po silne hormony spróbujcie romantycznego weekendu za miastem. Mam nadzieje ze każdej z Was w końcu się uda czego życzę Wam z całego serca. Cierpliwości i niezakłądajcie terminów poczęcia bo to tylko nie potrzebnie stresuje. Pozdrawiam