ewelina28
Dum Spiro Spero...
Margolcia, co człowiek to opinia...;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam wszystkie serdecznie!
Muszę się wtrącić dziewczyny, takie zboczenie zawodowe:-):
sol tak czytam o tym bólu pleców, Ty masz jak rozumiem rozpoznaną dyskopatie? I domyślam się że że chodzi o odcinek lędźwiowy? A miałaś może kiedyś ćwiczenia McKenziego?? W ciąży nie wiem czy można, ale zamiast kłaść się za kilka lat pod nóż warto czasem wypróbować wszystkiego, a operację zostawić na sam koniec. Dobry pomysł z kinesiotapingiem, powinien złagodzić ból i wspomóc leczenie stanu zapalnego. Po urodzeniu dzieciaczka powinnaś się jeszcze wybrać do dobrego terapeuty z manualnej ze zdjęciem RTG lub RM. Dużo zdrówka i mało bólu życzę!!
ewelina kinesiotaping nie wpływa tylko na mięśnie-ma bardzo szerokie zastosowanie, stawy , mięśnie , układ limfatyczny, neurologiczny. Ja uważam go za bardzo dobrą metodę przeciwbólową ,przeciw obrzękową, a także stabilizującą.
a ja wręcz przeciwnieMarylka pozdrów tez mamę, to odpocznie sobie :-):-):-) Ja nie chodze do fryzjera, nawet jak przed weselem mam iść to aż mi słabo, bo się boję ze mi wyczaruje to czego bym nie chciala :-):-)
dziewczyny !
słyszałyście o tym że syropy wyksztuśne działają jako działanie uboczne korzystnie na produkcję śluzu???
Trochę mnie to zastanowiło a Was ???
Ciekawa jestem co na to specjalista ginekolog ???
Może jest tu jakiś ????