reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
margolcia - ale prócz dyskopatii w 4-5 lędźwiowym mam jeszcze uszkodzony w dwóch miejscach fizycznie kręgosłup bo miałam wypadek i tego się inaczej niż chirurgicznie nie usunie a to mnie męczy bardziej chwilami niż krzyż :sorry: A próbowałam już wielu rzeczy bezsutecznie niestety.

Ewcia - EDYTUJ!!!

witam wszystkie serdecznie!

Muszę się wtrącić dziewczyny, takie zboczenie zawodowe:-):-p :

sol tak czytam o tym bólu pleców, Ty masz jak rozumiem rozpoznaną dyskopatie? I domyślam się że że chodzi o odcinek lędźwiowy? A miałaś może kiedyś ćwiczenia McKenziego?? W ciąży nie wiem czy można, ale zamiast kłaść się za kilka lat pod nóż warto czasem wypróbować wszystkiego, a operację zostawić na sam koniec. Dobry pomysł z kinesiotapingiem, powinien złagodzić ból i wspomóc leczenie stanu zapalnego. Po urodzeniu dzieciaczka powinnaś się jeszcze wybrać do dobrego terapeuty z manualnej ze zdjęciem RTG lub RM. Dużo zdrówka i mało bólu życzę!!

ewelina kinesiotaping nie wpływa tylko na mięśnie-ma bardzo szerokie zastosowanie, stawy , mięśnie , układ limfatyczny, neurologiczny. Ja uważam go za bardzo dobrą metodę przeciwbólową ,przeciw obrzękową, a także stabilizującą.

ewelina - mój mąż zajmuje się kinesiotapingiem, który jest fizjoterapeutą. Jeżeli któraś z Was jest ze Śląska to zapraszam do kontaktu lub ewentualnych namiarów na kogoś kto jest specjalistą od kt. miłego dnia życzę !

Witaj kiki
Dziekujemy Ci za wsparcie i zainteresowanie, to miło, ze osoba, której udało sie zajsc w ciążę, nie zapomina o takich jak my - staraczkach i napisze troche ciepłych słów, albo uspokoi na własnym przykładzie. Twoja historia podobna jest do mojej, właśnie jestesmy na etapie "krzywego patrzenia " sie na siebie ... zabrzmiało pewnie dziwnie, ale tak jest ... Chyba tez musimu porozmawiac, bo atmosfera robi się coraz gorętsza ....
Oh , ale wierze, ze w koncu sie doczekamy

Zanka07, no dziękuję, tyle, że ja nie potrzebuję ;-), ale komuś na pewno sie przyda...

Miłego dnia dziewczyny...w pełni oddaję się pracy........

Marylka pozdrów tez mamę, to odpocznie sobie :-):-):-) Ja nie chodze do fryzjera, nawet jak przed weselem mam iść to aż mi słabo, bo się boję ze mi wyczaruje to czego bym nie chciala :-):-)
a ja wręcz przeciwnie :) fryzjerzy mogą robić ze mną co zechą prócz golenia na łyso wychodze z załozenia że mi włosy odrosną i że to tylko włosy w 98% przypadków jestem zadowolona po wyjściu od fryzjera :) a takie lekkie fale już długo mi sie marzyły :) choć następnym razem chyba powiem żeby mi na ciut grubszych i mocniej skręciła :):):):) wiem wiem na drugie powinnam mieć warjatka :)

kiki dzieki za posta :) i powiem tak my to chyba wszystkie wiemy że tak trzeba robić ale czasem to nie takie proste :)

dziewczyny !
słyszałyście o tym że syropy wyksztuśne działają jako działanie uboczne korzystnie na produkcję śluzu???
Trochę mnie to zastanowiło a Was ???
Ciekawa jestem co na to specjalista ginekolog ???
Może jest tu jakiś ????

reklama
dziewczyny !
słyszałyście o tym że syropy wyksztuśne działają jako działanie uboczne korzystnie na produkcję śluzu???
Trochę mnie to zastanowiło a Was ???
Ciekawa jestem co na to specjalista ginekolog ???
Może jest tu jakiś ????

A wiesz, że też o tym słyszałam, ponoć syrop Guajazyl (nie wiem czy tak sie nazywa-plissss o ewentualną poprawę) tak własnie wpływa....ale ja to sceptyk jestem....

No teraz juz idę....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry