reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

hehehehe no w sumie tak, dalej nie bedzie juz :-)

K. mowi, ze ciezko bedzie autem dojechac... wiec moze byc ciezko :-D no i babeczek tak daleko nie dowioze.... :-) a i kielbache bym Ci przywiozla :-) i ogorów kiszonych...

Chyba bede musiala z tym Twoim chlopem kilka slow zamienic. samochadzik mozna w kontenerek, na statek i siup :D

aaaa
no i u nas sa czarne wiewiorki :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej hej

zatrzasnęlam kluczyki od samochodu w bagażniku
dlaczego o dlaczeego mamy takie auto!!!!
za diabła nie da się go otworzyć -jest jakiś system który odłącza wszystkie klamki i bzdury żeby nie dało się drutem od środka otworzyć NIC!!! więc nawet wybicie szyby jest bez sensu
Głupia -dobrze że do blondu wracam to będę miała wymówkę...
ech

dziecię śpi
upał dziś był mega więc mała trochę marudna
ale po 20 poszła spać
a mama przed kompem
wcoraj miałam wyjściówke z kumpelą (jako że dziecię śpi od 20 do 5.30 mogłysmy poszaleć -dziś chyba wychodzi S;)

hej lasencje...

strasznie krucho u mnie z czasem ostatnio, a bedzie jeszcze gorzej, bo postanowiłam wrócić od sierpnia do pracy...na szczescie zdalnie, wiec na pewno jakis awalek czasu dla Was wygospodaruje...
widze ze Daga w podroz rusza, to bedziemy miec fotorelacje z podrozy...oj bedzie wesolo...
Paulka usunela konto...hmmmm...ciekawe co na taki problem - jak u Paulki - nasi admini ?
a poza tym, to pierogi dzis robilam, objadlam sie na maxa i jeszcze wcisnelam smieciowa salatke z kfc...ciekawe co na to Hanka ?

chlodnego wieczorka...

Hej hej hej

zatrzasnęlam kluczyki od samochodu w bagażniku
dlaczego o dlaczeego mamy takie auto!!!!
za diabła nie da się go otworzyć -jest jakiś system który odłącza wszystkie klamki i bzdury żeby nie dało się drutem od środka otworzyć NIC!!! więc nawet wybicie szyby jest bez sensu
Głupia -dobrze że do blondu wracam to będę miała wymówkę...
ech

dziecię śpi
upał dziś był mega więc mała trochę marudna
ale po 20 poszła spać
a mama przed kompem
wcoraj miałam wyjściówke z kumpelą (jako że dziecię śpi od 20 do 5.30 mogłysmy poszaleć -dziś chyba wychodzi S;)

he he ja mam samochód dla blondynek nie zamknie się jeśli kluczyk jest w środku lub ma niedomkniete drzwi tak samo jak zamykasz z pilota zamyka sam wszystko . Polecam he he . Mój J kiedys piłował zamek wiertarką w centrum wawy nikt nie zareagował he he

posiadaczki x-landerów - czy już woziłyście maluszki w spacerówce?? Ja jeszcze jej nie składałam,a nie chce mi się próbować i nie wiem jak tam jest z tym siedziskiem - idzie na płasko rozłożyć?
Powoli Adaś wyrasta z gondolki..

Szczerze dziwię się że ktoś wozi w takie upały dziecie w gondolce . W której jest jeszcze wyższa temp i zero przewiewu moja już dawno w spacerowym i ma się super :)
Zreszta nawet ostatnio w TV jakiś program ogladałam zeby własnie w takie pogody rezygnowac z gondoli a dziecku jak płaska spacerówka to nic się nie stanie

paulka - pisz na zamkniętym tam żadna gnida nie przeczyta

ja dziś z Olą na basenie byłam miała pierwsze nurkowanie i zero płaczu dzielna moja niunia

sospettosa - dzielna jesteś babka brawo :) Piękna Twoja historia

Aniam mój następny będzie na kartę a nie na kluczyk:-):tak:
to postanowione...

uciekam spać bo jutro S znowu nas obudzi na śniadanie:baffled: kto wymyślił sniadania od 8 do 10 w wakacje!!!!jeszcze mi się dziecko przyzwyczai do wstawania przed 9 i co:-D

Dobranoc mamuśki

PS na basen idziemy w przyszłym tyg ale dziś pod prysznicem przy myciu głowy po twarzy małej dawałam a ona ostro oczy otwarte i ślipi co się dzieje!!! nie wzrusza jej woda:)

powiedzilam K. ze nas chcesz i on "no to tankujemy do pelna, we francji tankujemy do pelna, pozniej kanalem i dalej sruuu", wiec a noz widelec :-D
ale by bylo fajnie :-)
No to ja juz kocham Twojego K.!!!!

Gosienka, ja mam tak, ze predzej u Katik bede za wielka woda niz tutaj za miedza u Ciebie, ale jakby co ciacha upieke :-D ale nie to ze nie chce, tylko tak mi sie zawsze wszystko uklada, ze im dalej tym blizej :-)
Daga - urlopa macie - to dawac na zachod!!! Wpadnijcie - miejsce jest, checi sa, zimna wodka tez :-D

ja dziś z Olą na basenie byłam miała pierwsze nurkowanie i zero płaczu dzielna moja niunia
Aniam - przygotowywalas Olcie na to jakos?
Jakie sa szanse , ze dziecko nie zakuma tego ze nurkuje???
Kurde moj Ł to mi glowe myje ciagle, ze na basen ok, mozemy sobie chodzic, ale bron boze Malej pod wode nie dawac, bo moze sie zachlysnac, bo wypadki, itd...

U nas już też basen zaliczony ale chyba za dużo szumu jak na pierwszy raz dla Marka... wszytko było fajnie dopóki inne dzieciaki nie zaczęły skakać i krzyczeć wokół niego...

Daga - urlopa macie - to dawac na zachod!!! Wpadnijcie - miejsce jest, checi sa, zimna wodka tez :-D

Kurde moj Ł to mi glowe myje ciagle, ze na basen ok, mozemy sobie chodzic, ale bron boze Malej pod wode nie dawac, bo moze sie zachlysnac, bo wypadki, itd...

Nooo, kochana po takiej deklaracji zwali Ci się pół BB jak nie więcej :-D:-D:-D sezon urlopowy w pełni, większość na macierzyńskim, więc ma czas...

Monia- ty pracoholico :-D też mam problem, żeby się z robotą rozstać na dłużej...

Szanse są duże na nurkowanie bo dziecko do mniej wiecej 5 miesiąca pamięta z brzucha wstrzymywanie jakby powietrza pod wodą znaczy ma ten odruh że trzeba paszcze zamknąć i się nie nałykać jak nie trzeba bo jak trzeba przecież wody płodowe też piło jak się przegapi ten moment to potem juz jest o wiele trudniej natomiast jesli się pójdzie na całość i chodzi regularnie to dziecko ma to wyćwiczone . Szymka bez problemu biore pod wode nie poje wody , oczy otwarte itp .
Mała przygotowałam w ten sposób że zawsze myłam buźkę ręka zadne waciki itp woda na ręce i jak sobie myje tak i jej to samo mycie włosków żadne cackanie się jak pociekło po oczach to pociekło na basenie poczatkowo mocze same usta iles tam razy patrze jak reaguje ( owszem ze dwa razy się wody opiła ale nie plakała ) - od wody z basenu jeszcze nikt nie umarł he he . potem moczyłam usta i nosek i wkońcu raz wziełam całkiem pod wode . narazie bez szleństw bo bylysmy drugi raz . za tydzień potrzymam ją pod wodą 2-3 s . chodziłam na zajęcia z Szymkiem więc wiem co mam z dzieckiem na basenie robić u nas na zajęciach pan na pierwszych brał dzieciaki pod wode , bardziej się bali rodzice niż dzieci . dziś wsadzałam kolezanki synka pod wode bo ona wymiękła :)

reklama
13 ja nie mam kluczyka tylko kawałek plastiku z przyciskami trzema . jak by się rozwaliło to z tego można wyjąć kluczyk. od kart lepsze firmy odeszły na rzecz własnie tego plastiku . poprzednio miałam cudo do którego się podchodziło mając to w kieszenie i otwierałaś normalnie bo na fale radiowe działało to samo z odpalaniem . fajne było bo szukanie kluczyka w torebce damskiej to czasem dobre wyzwanie . tymbardziej jak sie tam ma pampki ubranka dla dzieci itp he he

Do góry