dziewczyny jak usunac profil albo chociaz posty ktore sie napisalo ? bo ktos mnie sledzi i przeglada to co tu pisze!!!!!
napisz do modratorów całego forum, ale nie kasuj profilu!! nie zostawiaj nas!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
dziewczyny jak usunac profil albo chociaz posty ktore sie napisalo ? bo ktos mnie sledzi i przeglada to co tu pisze!!!!!
Polka juz tez ledwie wchodzi. Czasem na spacerach nogi mi opiera o gore wozkaposiadaczki x-landerów - czy już woziłyście maluszki w spacerówce?? Ja jeszcze jej nie składałam,a nie chce mi się próbować i nie wiem jak tam jest z tym siedziskiem - idzie na płasko rozłożyć?
Powoli Adaś wyrasta z gondolki..

o tak, tak! I zycie nad morzem.....to mi sie marzy! ;-);-);-)Katik moja mamcia bardzo lubi dzieci, możesz Polcię do niej podesłać, będą z Mają babcię męczyć. Ja prowadzę małą szkółkę językową, to Cię zatrudnię. A tak poważnie to trzymam kciuki aby wszystko się ułożyło po towjej myśli. Ja bym też zostania z brzdącem w domu nie stawiała na szali z marnym zarobkiem po opłaceniu żlobka. Mam nadzieję,że cosik wymyślicie![]()
Was - o kazdej porze dnia i nocy :-)a kiedy nas kcesz :-)???
wreszcie do nas wrocilascześć dziewczynyyyyyy....:-) poczytuje czasami,ale nie mam czasu odpisać...idka to istny szaleniec,magisterka się sama nie napisze,a mąż obiadki też codziennie sobie życzy:-) a pomocy ze strony mamy czy teściowej-żadnej niestety...
ja już powoli zrzucam kilogramy,przytyłam w ciąży 33 kg,zostało jeszcze 10 do zrzucenia...damy radę!!!:-)
idunia ma kamienie w nerkach i 26 lipca dowiem się jak jej to będą rozbijać,napiszę...
zaraz postaram się wkleić jakieś fotki na zamknięty...
pozdrawiam was bardzoooooooooooo ciepło...

i życzę szybkiego rozwiazamia problemów z tymi kamieniami u Idki.
sama sobie jestem winna bo moje namiary dodałam dopiero dzisiaj;-)
Tartaletka tyż może byćDo ZOO na rocznicę ślubu... hm... sama bym na to nie wpadła
![]()
buhahahahahahhaEno! A do Krakowa to kiedy przyjedziecie???My też chcemy meeting :-) ...i gibos :-)
;-)
Was - o kazdej porze dnia i nocy :-)
!!!!!!!!!!!

ale nie to ze nie chce, tylko tak mi sie zawsze wszystko uklada, ze im dalej tym blizej :-)Daga, no cos mi sie zdaje, ze nigdzie nie bedzie dalej niz do mnie ha ha,
kiedy mamy sie kolezanki spodziewac?
no i babeczek tak daleko nie dowioze.... :-) a i kielbache bym Ci przywiozla :-) i ogorów kiszonych...