AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Napisz do Aniam :-) na prv
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
wracam od 06.09 nie mam wyboru kredyt za m sam się nie spłaci. Maluszek w zawiązku z czym wędruje pod opiekę teściowej jako iż uzyskanie miejsca w państwowym żłobku graniczy z cudem, w każdym do którego dzwoniłam jest lista oczekujących powyżej 300 dzieci !!!! i na miejsce czeka się od 1,5 do 2 lat, a prywatne są z kolei bardzo drogie
I weź tu miej więcej dzieci zbankrutować można.Mnie też taki ból dopadł wczoraj, że w nocy musiałam na podłogę się położyćKurcze dziewczyny plecy mnie od kilku dni bolą, sądzę,że to od dźwigania fotelika i schylania się do łóżeczka przy odkładaniu i braniu Mai.
Idę się ogarnąć póki małą śpi.
I mam dziwne czucie w nogach jak Adaśka na ręce biorę. Trzęsą mi się i muszę szybko usiąść, żeby małego nie upuścić. To zdarza mi się od porodu średnio co 2 dni

...i zaczeła jak szalona się na brzuszek przewracać;-)
skąd może wiedzieć że ktoś śledzi jej posty??

...teraz jeszcze gondolka, ale i tak chodzimy tylko wieczorami bo upał niemiłosierny 
dałam mu zaraz paracetamol w kropelkach aby nie dostał gorączki, i nie dostał na całe szczęście,

ja też niestety muszę wrócić do pracywracam od 06.09 nie mam wyboru kredyt za m sam się nie spłaci. Maluszek w zawiązku z czym wędruje pod opiekę teściowej jako iż uzyskanie miejsca w państwowym żłobku graniczy z cudem, w każdym do którego dzwoniłam jest lista oczekujących powyżej 300 dzieci !!!! i na miejsce czeka się od 1,5 do 2 lat, a prywatne są z kolei bardzo drogie
I weź tu miej więcej dzieci zbankrutować można.

my w jednym ze żłóbków mamy numer 250
w innym, mamy w styczniu zaktualizować dane (do tej pory na pewno się nie dosatniemy) no i jeszcze 6 innych żłobków przed nami do złożenia podań. dlatego mały idzie pod opiekę teściowej... jest tańsza niż żłobek prywatny. ach wspaniała stolica...Dziewczyny, które mają łóżeczka turystyczne, czy ten pseudo materacyk, który jest w zestawie wystarcza, czy macie jakiś dodatkowy?
Mała ostatnio śpi w turystycznym na dole, albo jak w nocy przeprowadzkę do salonu robimy bo u góry duszno i się zastanawiam czy jej wygodnie bo to coś na czym śpi to cienkie jest. Aga ty też masz łóżeczko Baby Star? Ja wrzuciłam na zamkniętym foty z tym łóżeczkiem.