Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć kobietki, widzę że o spaniu było....mam takie pytanko czy Wy śpicie z maluszkami w pokoju? Co prawda mój Antol ma swój pokoik ale ja śpię u niego cały czas a Pan Tata w dużym pokoju...jakoś się boję się go zostawić , chociaż mam nianię elektr.bałabym się że go nie usłyszę, choć odkąd Antol jest na świecie to ja chyba cały czas drzemam bo jestem taka czujna...Myślę że powoli trzeba dojrzewać do myśli że dziecko śpi u siebie a mama z tatą u siebie....
aa dziś przyszedł nam kurierem leżaczek cudowna planeta FP- jakoś nie mogliśmy się wcześniej dorobić więc Antol dostał na chrzciny, a ten nasz poprzedni z MamasPapas jakoś się nie sprawdzał- za bardzo pionowe było to oparcie i położyłam na niego Antola tylko jeden raz...

czyli ogladanie bajek do późna
Nasza Helenka jak tylko poczuje że jest czymś przykryta to zaraz się wykopuje, nie wiem co to bedzie zimą.

Wyobrazam sobie co czulas...A ja dzis przezylam chwile grozy.
Konstancja zasnela okolo polnocy.
Rano budze sie, szara, zimno, deszcz leje. I cisza... Nic poza deszczem nie slychac. Patrze na zegarek: 8.22.
Co sie dzieje z Kostka? Czemu sie nie obudzila na karmienie?
Patrze do lozeczka, a tam mala zakryta kolderka calkowicie. Skoczylam jak lwica, serce tez chcialo mi z piersi wyskoczyc.
Sciagnelam kolderke i...
Mala zamlaskala, usmiechnela sie przez sen i zdecydowala pospac dalej...
Nie wiem jak to zrobila, ale pewnie bylo jej zimno i sie przykryla.
A co sie przestraszylam to moje.
Tak, juz chyba ok....Katik- Polusie juz dziś dobrze?? Gorączki brak?...Julce też się trzecia seria szczepień zbiliża...![]()
super, mam z Paryza przepiekne wspomnienia......Czesc dziewczyny:-)
Moj synek spal minionej nocy od 21 do 4,pierwszy raz spal tak dlugo i tylko raz sie obudzil na mleczko
Mniej wiecej za miesiac przeprowadzamy sie do...Paryza:-) Mieszkanie mamy juz zaklepane i powoli na miejscu bedziemy sie urzadzac:-)