reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGNIESZKA- no tak-teściowa...
a poza tym dzis na bb jak to w weekend spokojnie-jutro produkcja ruszy jak zwykle:)) ja dzis mialam sie spotkac z Wisieńką bo byla pod Poznaniem,ale spotkamy sie za tydzień:)))
dzis dzialamy bo teraz mamy gorący okres w cyklu i to tyle:)

a kiedy tesciowa Was opuszcza???

reklama
Dziewczyny no to czekamy na testowanie.
mary,monisia wam to już raczej powinny wyjść ,ale jednak najlepiej wykonać bobo test strumieniowy bo jest najczulszy ,a te 25mlU/ml mogą nie wykryć.
Hope a Ty to masz daleko jeszcze do testowania. Ilu dniowe masz cykle?
mama dzięki za info od sol pozdrów ją oczywiście od nas.

MARCEPANEK- juz Ja pozdrowilam od nas:))
jak tam troche wena wrcila do pisania czy nadal dzien nijaki:)

pisalam do MLODAM- Po zabiegu fizycznie pobolewa Ja brzuch a psychicznie roznie bywa... jest teraz u rodziców i podl Jej komp!

Ostatnia edycja:
mama oj weny brak. I siły jakoś nie mam na nic. Dzień dziś może taki do niczego i kurczę albo mi się wydaje albo suwaczek mi znikł:szok:
Najgorsze jest jednak ,że mam nerwa złość przygnębienie radość zmiksowane razem i szaleństwo bo jak myślę o fasolce jest super ,ale potem już nie wiem co się dzieje. Głupieje chyba.

MARCEPANEK- ja widze u Ciebie 2 suwaczki:)
a co do samopoczucia t niestety jedno slowo HORMONY :( trzeba przeczekac te poczatki nie ma wyjscia!

Witajcie wszystkie staraczki i mamusie:)
Bradzo chcielibyśmy zostać rodzicami pięknej fasolki w 2011.. staramy się narazie pierwszy miesiąc ale i tak się strasznie denerwujemy. Macie dziewczynki jakieś rady ?

mononoke - witaj w naszym gronie, jeśli chodzi o rady, to powiem Ci to co wszyscy móią, nie myślcie o tym , ha ! Wiem, fajnie się mówi, a tak naprawde im dłuzej się starasz, tym bardziej o tym myślisz. To dopiero pierwszy miesiąc, więc nie ma sie czym przejmowac,życze byś jak najszybciej ujżała dwie krechy. A ile masz lat słonko ? Aha jeśli mogę coś doradzić, to oczywiscie kwas foliowy, ale to pewnie wiesz, ginek mi móił, ze mozna tez od czasu do czasu olej z wątroby rekina, tam są te całe omega 3 oraz magnez, jeśli pijesz kawę ... Ja osobiscie nie biore juz nic z tego, ale to dlatego, ze ja się długo staram i mi sie juz nie chce .... wcinac witaminek itede ;-) itepe:tak: ...

Dziewczyny moje kochane czytałyście o tej biednej dziewczynie, która była w ciąży i okzało się, że dzieciaczek ma bezmózgowie, ona usunęła tą ciążę, ale wiele osób ją o to obwinia, ja uważam, ze to podłe, myśle, że kazda z nas by tak postąpiła.

marcepanek ja też widzę jeden u ciebie

mononoke tak jak marcepanek napisała:tak: witaj:-)

reklama
marcepanku - ja widze jeden - błękitny :happy:

A tak wogóle to opitoliłam sobie grzywkę, jaka ja głupia jestem, pół roku ją zapuszczałam :D

mono - kiedy testujesz ?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry