reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Test do powtórki kochana.... ;-)

Mama05, cześć Dziubeńku :*
Co u mnie...hmmmm....praca....praca...i jeszcze raz seks :-D (zabiegana, zalatana, nie mam czasu nawet piernąć...)
HAHAHAHAHAHA- cala moja Ewelinka!!!!:tak::-D:-D:-D:-D uwielbiam Cie!! milego dnia zalatana kobietjo-my wcz.pierwszy raz pilismy kawke na tarasie i wcinalismy tarte malinowa;-):tak:taras ochrzczony:tak:

MONISIA- jak przechylilam laptopa to widze ta druga slabą kreske:tak:ale napisz po jakim czasie sie pokazala?

reklama
Witaj Monia_55 :*
Nie martw się....ja też nie nadrobiłam....nie mają litości te Nasze Dziołchy....

Mamuśka, dobrze, że chociaż Wasze tyłeczki ochrzciły taras :-D Sąsiedzi pewnie pomyśleli, że u Was strażak z gaśnicą lata po tarasie?????????? :-D (też Cię uwielbiam ślicznotko Ty...Ty...Ty... ;-))
Tartę powiadasz?????? Mniammmmmmm......

Sorbuś, witanko milutkie :*:*:

No właśnie - a co z SOL??????

Ostatnia edycja:
MONIA- witaj-maluszek znowu w szpitalu???jak sprawa z sepsą???sciskam Cie!!!!
SORBUS- Sol zostala przez te omdlenia i zawroty glowy na obserwacji i moze przez ta cukrzyce:sorry2: i dzieki za komplementy;-)ale 20 i hakiem kiedy to bylo.....jutro skończe 31:szok::szok:

HAHAHAHAHAHA- cala moja Ewelinka!!!!:tak::-D:-D:-D:-D uwielbiam Cie!! milego dnia zalatana kobietjo-my wcz.pierwszy raz pilismy kawke na tarasie i wcinalismy tarte malinowa;-):tak:taras ochrzczony:tak:

MONISIA- jak przechylilam laptopa to widze ta druga slabą kreske:tak:ale napisz po jakim czasie sie pokazala?

Przed upływem 5 min.:tak:

Witam

Dołączam do grona staraczek..........

Ja jestem świeżo po "staraniu się" :) więc na testowanie jeszcze za wcześnie...... ale chętnie będę podczytywać wątek bo chociaż to byłoby moje 3 dzieciątko to wątpliwości i tak mam całą masę......

pozdrawiam wszystkie staraczki i już zafasolkowane ;-)

Cześć Dziewczyny. :D

Monisia - po prostu zaczekaj te 2 dni co masz na suwaczku i testuj znowu. Eh, my niecierpliwe istoty... ;) Głowa do góry. :*

Mama - pomyśl sobie, że wyglądasz na 25, serio. :) I tak Ci jeszcze długo, długo wróżę. :)

Gala - witaj. :)

A my już wyspani, a teraz jeszcze ostatnie dopakowywania. U nas leje niestety także jedziemy w... kaloszach. :]

Aha, Dziewczyny, jednak zapakuję test i będę wcześniej testować. Dlaczego? Bo przecież bromergon zażywam! a jego trzeba stopniowo zacząć odstawiać od momentu potwierdzenia ciąży... więc nie chcę dodatkowo 2 tyg zażywać go, jeśli byłoby Maleństwo... Chyba dobrze myślę, co?

Gala, witaj wśród staraczek! Rozgość się i zaglądaj do Nas! Każda z Nas ma szereg wątpliwości, ale wspólnymi siłami pomożemy je rozwiać ;-)

Krakowianka, witaj :*

reklama
witam sie i ja :)
spałam smacznie ale mój głodomorek w brzuszku mnie obudził i trzeba było wstać i jeść eh.....:) dzisiaj popołudniu jadne na grób mojego dziadziusia bo miał urodzinki .....
Monisia - musisz powtórzyc teścior .....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry