reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja się cieszyłam ogromnie podejmując decyzję o dzieciątku, starając się o nie i wyczekując objawów a teraz... za kilka dni dowiem się i jestem normalnie przestraszona :sorry2:

Gala się tak nie emocjonuj bo jeszcze pływaki wystraszysz :-D:-D

A moja prawie 10-latka chce zarobić na gazetkę, więc kurz wyciera u mnie w pokoju, ale fajnie, mogę poleżeć :-D Wyrodna matka ;-)

reklama
SORBUS- przeeeeepiekna fotka dzidziulka:tak::-D:-D cudnie,ze wszystko gra

A dziękuje pieknie - juz pisałaś mi tam wcześniej ale pewnie myślałaś ze nie doczytałam ale doczytałam i jeszcze raz dziękuje pięknie :tak:

Aga
a to szkoda ze juz w srode ale mam nadzieje, że wypoczęłaś

Szcześliwa no ja tez jestem ciekawa co tam za dzidzius w tobie mieszka - tzn jakiej płci :tak:

Już jestem :):) spotkałam kumpele przleciała z Anglii ze swoim 5 miesięcznym maluchem :) kochany :):) uśmiechał sie tak fajnie i złapał ciocie Agę za rękę ehhh sie rozkleiłam :):):)
Mamcia - dam znać na pewno :):):) i mam nadzieje ze dzidziorek sie tak ułoży ze bede wiedziała co tam sie kryje :p:p:p
Sorbuś - tak jak już kiedyś pisałam marzy mi sie syn :):)

Szczęśliwa u mnie córcia się tak wierciła , że dopiero w 8 miesiącu ciąży udało się płeć ustalić. A teraz dumam, chcę wiedzieć czy nie... Może to cudowne urodzić i dopiero na brzuchu dowiedzieć się, jaka płeć... :rofl2:

Hope - ja to chyba nie wytrzymam do porodu :p:p:p:p wiec mam nadzieje ze nie bedzie tak ze bede musiała tyle czekać :p:p

Szczęśliwa no to życzę ci, żebyś zobaczyła na monitorze wielkie jajka :-D:-D:-D i sobie też ;-)

szcześliwa, Hope tez wam życzę dwóch jajeczek i ptaszka :-D

Mnie się marzyła dziewczynka druga - ale przyjaciółka mnie tak fajnie na synka nastawiał - że to taka duma dla mamy - przystojny syn i że synuś zawsze mamusi - to mi się kurcze trochę synka zachciało tez - najważniejsze oczywiście żeby było zdrowe

Ostatnia edycja:
HOPE,SZCZESLIWA- zycze Wam synka-chlopaki sa super:tak:;-)choc dziewczynki tez niczego sobie:-D:-D:-Dmi latwo pisac bo mam parke...teraz plec w sumie dla mnie nie ma roznicy,ale troche przechyla sie na corke-tak marze o Poli:sorry2::sorry2::sorry2:

SZCZESLIWA- napisz mi prosze sms'ka po wizycie bo na 10.00 jade do zoo i bede dopiero wieczorkiem na bb:-(

MARCEPANEK- noooo! piekny suwaczek z Nikolcią:tak:oby to byl dobry znak!!:tak::tak::-D

SORBUS- no tak sie zastanawialam czy doczytalas jakie masz piekne dzidzi,wiec napisalam drugi raz:tak:a co -jak piekne to sie chwali!!a Ty chyba chcialas druga corke???

ja juz zimniaczki mam obrane,surowka zrobiona i wlasnie wlozylam kurczaka do piekarnika-za godzinke bedzie obiadek:tak:

MARCEPANEK- dobre napisalas z tymi objawami:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
(nie) Dziękuję, żeby nie zapeszać. Póki co muszę iść kupić test i zatestować za 2 dni. A potem będę robić voodo nad jajkami :-D;-)

A w ogóle to dziewczynki zdecydowanie za dużo mówią... Mojej buzia się nie zamyka od 10 lat i jest to strasznie męczące. Drugiej takiej gaduły chyba nie wytrzymam :szok: A poza tym jako maluszek tak mi dała w kość, że teraz bardzo liczę na totalną odwrotność.

reklama
A mnie się marzy Kornelia (Matylda) i Gabriel....kiedyś się doczekam...

A na obłoczkach bujają się : Wiktoria, Amelia i Mateuszek (tak miały mieć na imię moje aniołki".....ech...
[*]
[*]
[*]

mediumjuozvv478cd5ab59e69.jpg

Dziewuszki cieszcie się swoimi brzuszkami, bo nie każda z Nas może....

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry