reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kupiłam dziś Oliwce papcie Disneya w Smyku, nawet nie wiedzialam, że produkują oddychające podeszwy w papciach :sorry2:

Załączniki

• papcie Disney.jpg
    papcie Disney.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 39
  • sp
    sp
    13,8 KB · Wyświetleń: 60
reklama
no trzeba przyznać że wyprzedaże są extra chyba że trafiłam ale Szymek ma kilka bluzek z reserved za 19zł jeszcze muszę dokupić 2 pary spodni dresowych cieplejszych ale jeszcze nic nie było.

a no i w końcu Szymek ma takie same buty jak tata kupili sobie Crocsy -w galerii bałtyckiej otworzyli stoisko.teraz Szymek nie może się doczekać ich testu nad jeziorem lub basenie.

A ja jakoś szczęścia wyprzedażowego nie miałam:-(Chciałam dla Wiki jakieś sandałki, ale niestety jak były fajne to rozmiaru nie było. W sumie to chyba sobie już daruję, teraz to trzeba za jesiennymi się rozglądać rzeczami:tak:
Kasia, kapcie dla Oliwii bardzo fajne i łatwe do zakładania do przedszkola super

Kasiad bardzo ładne kapcioszki i takie dziewczęce:tak: A ta podeszwa faktycznie przepuszcza trochę powietrze, czy to taki pic na wodę?:-p

Agusiu link działa, ale nie ma tam nic:sorry:

Ja za jakimiś plażowymi klapkami/sandałkami to się będę musiała rozejrzeć dla dzieciaków, bo nie mamy nic takiego:no:

Kasiad bardzo ładne kapcioszki i takie dziewczęce:tak: A ta podeszwa faktycznie przepuszcza trochę powietrze, czy to taki pic na wodę?:-p
Wygląda na to, że się sprawdza, Oli wprawdzie nie miała ich na nogach cały dzień, bo lubi latać na boso, w przedszkolu dopiero będzie nosiła je dłużej, ale przez 3 godzinki na nogach już je miała, a nawet przez taki czas w innych papciach potrafiła już mieć stopy mokre.

No świetne zakupki robicie..
My ostatnio szalelismy przed wakacjiami, a teraz troszkę zabawek (w biedronie były fajne 4 zestawiki al' a lego duplo) za 18zł, a młody radochy ma ze hoho....

teraz czekaja nas uzupełnienia garderoby na jesień...a w sumie ogromniaste zakupy...na sama myśl mnie skręca, bo Filip strasznie nie lubi przymierzać niczego..ani nawet ogladać

ciotka się musi załadować..mi działa
Agusiu ale mi się otwiera... tylko strona z takim oto tekstem:
OUR APOLOGIES
We were unable to service your request. You may want to choose from the links below for information about KEEN and our products.

Ale z tego co widzę po Twoim linku to seria YOUTH i model Venice, a udało mi się tylko takie znaleźć na tej stronie:
http://www.keenfootwear.com/product/ss10/shoes/kids/youth/venice h2/midnight navy
Tak czy inaczej buciki fajnie się prezentują i wyglądają na porządnie wykonane:tak:
Wygląda na to, że się sprawdza, Oli wprawdzie nie miała ich na nogach cały dzień, bo lubi latać na boso, w przedszkolu dopiero będzie nosiła je dłużej, ale przez 3 godzinki na nogach już je miała, a nawet przez taki czas w innych papciach potrafiła już mieć stopy mokre.
Super:-) Ja też bym chętnie Vickowi takie kapcie kupiła, ale w IE jeszcze takich nie znalazłam:sorry:

na sama myśl mnie skręca, bo Filip strasznie nie lubi przymierzać niczego..ani nawet ogladać
Victor też nie przepada za przymierzaniem i kupowaniem, ale trzeba przez to jakoś przebrnąć;-) U nas silny dar przekonywania ma tata:tak: Poza tym część rzeczy kupuje mu bez niego, bo nie potrzebuje mierzyć znając rozmiar, więc to też jakiś tam plus:-)

Przez to że u nas ostatnio pogoda bardziej domowa, bo pochmurno, to kupiliśmy w końcu Victorowi:
CIASTOLINA PLAY-DOH MAGICZNA LODZIARNIA GDYNIA (1160508207) - Aukcje internetowe Allegro
Pamiętałam, jak kiedyś rozalka pisała, że Kubuś się tym super bawił i okazało się, że u nas też to trafiony zakup:tak: Wczoraj bawił się prawie 2h, dzisiaj też już ponad 1h, więc zawsze to nowe zajęcie i ja mam trochę wolnego;-) Poza tym to nawet Oli dłubie w tej ciastolinie i przygląda się co Victor robi;-)

reklama
Do góry