reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

A ja myslę, że?: (mogę się mylić ;/)
albo
Dziunka robi sobie jaja...co jest mało prawdopodobne bo miała tyle postów na kocie, taką przeszłość na BB i chyba szkoda jest tego ot tak kasować?!
albo
wczorajsza sprzeczka coś jej nadepnęła na stópkę
albo
tak wielką ochotę miała na spotkanie się z forumowiczkami z BB jadąc do tego Poznania i Kilolka odwiedzić itd. i nikt nie był chętny?

dziewczyny ja dziecka uśpić nie moge bo myślę :-D

edit. Mary dla mnie też to jest dziwne, że dziewczyny, z którymi tak trzymała nic nie wiedzą. Bo to, ze ja nie w temacie to normalne, ale inne? Tak to jest ze znajomością przez net ;/

reklama
Ula o kim mowisz????
mowie ci tyle co wiem... ja z nia kontakt mam tylko na BB mam jej GG ale rozmawiam z nia tylko jak cos trzeba mimo ze byla tez moderatorem ! i poczytalam z rana jak pisano o dziunce wczoraj ze cos z nickiem nie tak ze niby z innego kompa itp ... i nie pasowało ni to wiec zaczełam sprawdzac ... wysłano do neij sms odpowiedz byla tak usunełam konto ... tyle :|

ja tam też miałam chwile, żeby spadać z BB, ale szkoda mi było, niby za dużo się nie udzielam, ale przyzwyczaiłam się tak jakoś ;-)
jedyne co sobie postanowiłam, to pisać tylko swoje zdanie, nie narzucać swoich poglądów

A ja myslę, że?: (mogę się mylić ;/)
albo
Dziunka robi sobie jaja...co jest mało prawdopodobne bo miała tyle postów na kocie, taką przeszłość na BB i chyba szkoda jest tego ot tak kasować?!
albo
wczorajsza sprzeczka coś jej nadepnęła na stópkę
albo
tak wielką ochotę miała na spotkanie się z forumowiczkami z BB jadąc do tego Poznania i Kilolka odwiedzić itd. i nikt nie był chętny?

dziewczyny ja dziecka uśpić nie moge bo myślę :-D

edit. Mary dla mnie też to jest dziwne, że dziewczyny, z którymi tak trzymała nic nie wiedzą. Bo to, ze ja nie w temacie to normalne, ale inne? Tak to jest ze znajomością przez net ;/

Oj Ula Ula...
My owszem chetne byłysmy na spotkanko...ale Dziunka nie była zdecydowana kiedy i co...i jak Ci nagle z dnia na dzien wyskakuje z przyjazdem a masz inne plany ,których nie mozesz odwołać badz przesunac to sory bardzo

A i dla Waszej wiadomosci Dziunka nie poszła z forum z mojego powodu..myślcie dalej...:-D

reklama
Do góry