reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wyjelam tampona i jak dla mnie to @-po niecalych 2 h prawie caly zabrudzony:-(dzwonilam do ginek-powiedzial ,zeby obserwowac do jutra,nie wykupowac lekow tylko jesli to dzis jest @ to mam 1 cykl nie brac zadnych hormonow i przyjsc do Niego w 10,11 d.c. na usg i zobaczy co sie dzieje..

nie mam na nic sily,ubieram dzieci i jade z nimi na plac zabaw-oni sie wyszaleja a ja ....
jestem zalamana...rycze i nie moge przestac....
moze wlece wieczorkiem:-(

reklama
wyjelam tampona i jak dla mnie to @-po niecalych 2 h prawie caly zabrudzony:-(dzwonilam do ginek-powiedzial ,zeby obserwowac do jutra,nie wykupowac lekow tylko jesli to dzis jest @ to mam 1 cykl nie brac zadnych hormonow i przyjsc do Niego w 10,11 d.c. na usg i zobaczy co sie dzieje..

nie mam na nic sily,ubieram dzieci i jade z nimi na plac zabaw-oni sie wyszaleja a ja ....
kochana!!! trzeba byc silnym, a Ty wiesz jak to zrobic! glowa do gory! moze tak ma byc, a moze to jest wlasnie po cos... ja sie na tym nie znam, szczerze sie przyznaje, ale jesli ginek nie kazal Ci przyjsc teraz , to znaczy, ze nie jest zle :)
idz na spacer, przewietrz sie i na pewno pozniej bedzie lepiej :) tule Cie bardzo mocno ...

Kurcze Mamus neidobrze się porobilo:(((
Może poprostu hormony Ci nei służą... sama nie wiem co Ci napisac na pocieszenie... Wypłacz sie, pożal i może pewnego dnia juz będzie lepiej....

Sol cieszę się że optymistyczniejsze nastawienie już:)) Oby tak dalej:)

Marcepanku to normalne że się boisz i robisz sie drażliwa i bardziej przewrażliwiona na wszystko... Niestety jedyna rada to przeczekać... Postaraj się cieszyc każdym dniem z maluszkiem - jak to ładnie Ewcia napisała:)
Będzie dobrze! Musi:)

Jestem kochane :):)
nawet nie protestowały i ładnie mnie przyjęły w recepcji :):):)
A wiec wizyta ok tzn miałam robiona cytologie ..... potem położna zaprosiła mnie na usłyszenie tetna i co leże na plecach i nic nie słychać jeżdzi mi po brzuchu i nic ja w ryk ...powiedziała mi niech pani sie położy na lewym boku i za chwile słysze jak wali serducho dziewczyny myślałam ze zemdleje ....powiedziała wszystko dobrze kochana mamusiu dzidziuś jest i bije jego serduszko dla Ciebie ....jezu ale zaczełam płakać .....
USG mam dopiero na 15 września takie terminy szok ..... nie wiem jak to wytrzymam .... bede już w 6 miesiącu ...... musze z poprzedniej przychodni przynieść historie ciąży na nastepną wizyte czyli za dwa tygodnie :):):) jestem juz spokojna :):):) i mam obserwować ruchy zeby wiedziec kiedy jest ten mocny kop :):)
I tętno płodu mam +140 wiec jak najbardziej ok:)

Ostatnia edycja:
Jestem kochane :):)
nawet nie protestowały i ładnie mnie przyjęły w recepcji :):):)
A wiec wizyta ok tzn miałam robiona cytologie ..... potem położna zaprosiła mnie na usłyszenie tetna i co leże na plecach i nic nie słychać jeżdzi mi po brzuchu i nic ja w ryk ...powiedziała mi niech pani sie położy na lewym boku i za chwile słysze jak wali serducho dziewczyny myślałam ze zemdleje ....powiedziała wszystko dobrze kochana mamusiu dzidziuś jest i bije jego serduszko dla Ciebie ....jezu ale zaczełam płakać .....
USG mam dopiero na 15 września takie terminy szok ..... nie wiem jak to wytrzymam .... bede już w 6 miesiącu ...... musze z poprzedniej przychodni przynieść historie ciąży na nastepną wizyte czyli za dwa tygodnie :):):) jestem juz spokojna :):):) i mam obserwować ruchy zeby wiedziec kiedy jest ten mocny kop :):)
az mi lzy polecialy... bardzo sie ciesze kochana, ze wszystko jest ok!!!!

maggy ,sol ,marylko dziękuje wam dziewczyny. Tak strasznie pragnę tej drugiej dzidzi. Maciuś całuję mnie po brzuchu i głaszcze i mówi aja dzidzia. Jest taki kochany :zawstydzona/y:
sol a TY odpoczywaj bo teraz kropek jest najważniejszy. Chcę też doczekać momentu jak jedna po drugiej zacznie rodzić :tak:
marylko ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ,że to u Ciebie jednak fasolka. Najpierw jeden dzień się spóźnia potem tydzień ...więc prosto z serducha ,życzę by to było właśnie to....
dzięki kochana jestes ale szczeże wątpie że sie udało zresztą dzień sie jeszcze nie skończył no ale oby @ nie przyszła :)

Witam porannie :-)

Poczytałam, widzę, że dziś już ogólnie lepiej :-) No to super.

Mama, gdyby się okazało, że to jednak miesiączka, to może nawet lepiej, szybciej zaczniecie walczyć o maleństwo niż myślałaś.

Marcepanku a ty się oszczędzaj teraz. Dużo odpoczywaj, nie stresuj, nie dokładaj sobie jeszcze zmartwień.

Sol no widzisz, każdy nowy dzień jest krokiem do przodu. Czujesz już maleństwo, cudownie, pamiętam jak się na to czeka niecierpliwie a później jak bardzo potrafi przeszkadzać :-D I nie biegaj tyle, bo widzę, że cię nosi, masz odpoczywać a ty wycieczki po szpitalach robisz ;-)

Marylo jak nie przyjdzie @ lepiej zrób może betę, testy bywają zawodne. A nawet jak przyjdzie @ to całkiem niedługo rozpocznie się nowy cykl i nowa szansa :-)
masz racje jak nie teraz to następnym razem :):) moze na wakacjach sie uda :)

mamuśka moja kochan nie płakuniaj choć tu do mnie do cyca zamówimy pizze na pocieszenie i będziem razem ryczały jadły a potem sie chichrały :)

Maggy -dziekuje kochana :) wiesz jak ja ryczałam najpierw nic a potem takie bicie mocne ..... powiedziała mi ze malec bawi sie w chowanego :):)

Czesc Maryleczko - moja kochana śpiewaczko :):):) ja poprosze pioseneczke :):):) stęskniłam sie za Tobą jakoś nie mogłam cie tu namierzyć :)

reklama
szczęśliwa nie miałam netu i to dlatego :( tylko szybko zrobie mały towar i wracam do was :) i coś stworze specjalnie dla Ciebie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry