reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

ja wczoraj tez dostałam skierowanie na ponowne toxo. I choć całe życie mam koty w domu to przeciwciał nie mam...

missiiss:) gin wczoraj tez stwierdziła ze ma jajeczka pokaźnych rozmiarów, a mojemu mężowi się głupio wyrwało " po tatusiu" heheh i jeszcze zbite miałam bo moj maz przypadkiem puscił baka....i wez go tu ze soba do lekarza hehe to Ci wstydu przyniesie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje wszystkim mamusiom:-)...no musze przyznac sie ze sama jestem dumna z moich dzieciaczkow.;-)Malenstwa rozwijaja sie rewelacyjnie choc nastraszono mnie roznymi opowiesciami o ciazy blizniaczej(syndrom podkradania itp.)Za tydzien mam usg polowkowe to znow zobacze moje szczescia i podziele sie wiadomosciami z wami:-)Pozdrawiam i milego dnia zycze

Hahahaha Ewwe masz świetnego męża :-) To "po tatusiu" mnie rozbroiło :-D O bąku nie wspomnę ;-) Ale będziecie mieli co wspominać ;-)

Mnie lekarz nic nie mówił o drugim toxo ale skoro Wam mówili to też zrobię :-p I mam zrobić test obciążenia glukozy 50g. Oczywiście jeszcze posiew moczu, o którym ciągle zapominam :zawstydzona/y:

Ewwe męża masz niezłego:-D Po tym zachęcającym poście chyba zrezygnuję z zabierania mojego na wizytę;-)

ewwe heheheheeh :-D

wiolcia mnie też już lekarz uprzedził abym na początku września przygotowała się na glukozę :)
Ogólnie nie jest tak źle ... tylko wysiedzieć te 2 h w szpitalu męczy :)

ewwe SUPER WIEŚCI!!! jejku, ale teraz się zaczęłam zastanawiać, czy mojego targać na kolejne usg:-) skoro oni tacy "nieokrzesani...":-D A ten bąk to chociaż taki cichacz, czy wręcz odwrotnie:-D strasznie mnie to nurtuje:-)

ewwe hehehe padłam:-D:-D:-D to chyba z wrażenia:-D

ja przeciwciała tokso mam więc czy teraz znow będzie mnie kierował??? eee chyba nie co!?:confused:

Co do połówkowego to mój z kolei mówił że robi sie je pomiędzy 20 a 24 tyg. widać jak komu lepiej;-)

Gin go zapytała:
"mogłabym pana WYKORZYSTAĆ? ...do zapalenia światła?"

dumnie wstał z krzesła z miną boskiego gigolo żeby zapalić to światło... i mu się wymsknęło, hehe niestety nie cichacz...

reklama
ale się usmiałam ewwe :-) ja ide na połówkowe 9sierpnia :-) ciekawe co moj chlop wymysli bo bąki to tez on często i gęsto i głośno robi... a potem tylko po ciuchutku "przepraszam ale ja musze" :-p a na randkach jakos nie musiał :-D

Do góry