reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
znam matkę która podawała 7 miesięczniakowi fasolkę po bretońsku.... bo tak bardzo rwał się do jej talerza....bez komentarza

hehehe poszalala :D:D:D

a tak was czytajac to sie ciesze ze Pawełek nei wymysla z jedzeniem chyba jeszcze nie ma nic takiego co od odmawia w jedzeniu :) jedynie mleka mało pije na jedna porcje 150ml max! czesto jest to 120 tylko ale je z 4/5 razy czasem 6 na dobe

A moja cyculicha ciągnie i nie wiem ile wypija, faktem jest ze często musi se pociamkać. A teraz rozpoczynamy przestawianie na 9h bez cycusia i nie maluje się to zbyt pięknie :(

Co do tamtego cytatu, to kiedyś pisałam o znajomej której synek też był pasiony różnościami jak stary chłop i wszystkim się chwalili co to on zjeść nie potrafi, a tu nagle zonk... w wieku 9m-cy organizm dziecka się zbuntował i przestał jeść, tylko herbata. I wtedy zaczęli pielgrzymkę po doktorach, ale jak 4 miesięczniakowi dali mleka od krowy to nie miał kto stuknąć ich w głowę, albo ogórkowa kiedy miał pół roku tudziez sok wyciśnięty z cytryny na łyżeczkę z cukrem o innych specjałach nie wspominając... ehh głupota ludzka nie zna granic :(

Ale moi rodzice i teściowa też maja taką ułąńską fantazje i ciągle się ścinamy w tym temacie, aż mi się w środku gotuje :/

reklama
hehehe poszalala :D:D:D

a tak was czytajac to sie ciesze ze Pawełek nei wymysla z jedzeniem chyba jeszcze nie ma nic takiego co od odmawia w jedzeniu :) jedynie mleka mało pije na jedna porcje 150ml max! czesto jest to 120 tylko ale je z 4/5 razy czasem 6 na dobe
no, nawet moją zupkę zjadł :D

Do góry