reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witaj Młodam, zasiądę tu na dłużej, w tak doborowym towarzystwie sama przyjemność ;-)

Szczęśliwa, Nika wy również :-)

Zastanawiam się kiedy najlepiej iść do gina gdyby się okazało, że jednak fasolka mnie męczy... Od razu to nic nie znajdzie, czekać też strach...

reklama
hej Nika :) nie powiem, że nie tęskniłam bo bym musiała skłamać, ale jaklos sie pisac nie chciało...
MLADAM wierzę.... Ale fajnie że jesteś

Witaj Młodam, zasiądę tu na dłużej, w tak doborowym towarzystwie sama przyjemność ;-)

Szczęśliwa, Nika wy również :-)

Zastanawiam się kiedy najlepiej iść do gina gdyby się okazało, że jednak fasolka mnie męczy... Od razu to nic nie znajdzie, czekać też strach...

HOPE hejka:-) My jeszcze nie miałyśmy przyjemności się poznać;-) A może betę zrób to będziesz wiedziała na czym stoisz:tak: A co do objawów to czy na fasolkę czy na @ to podobne do siebie:dry:

SZCZĘŚLIWA ciężaróweczko kochana:-)

czesc dziewczyny, ja tylko na sekunde!

marylka : nie mozesz wstac! tempka na lezaco przy kamilu :) takie zycie! ;)

dzięki za odpowiedź !!!!

hej młodam :) co tam u Ciebie !!!

bibinka rozmaiwałam z kamilem i jednak chyba pójde w pon na badanie tej prolaktyny powiedzcie moge to zrobić bez skierowania ???

SZCZĘŚLIWA dobranoc:-)

MLODAM ale ja nie miałam na myśli że całkiem znikłaś czy żebyś znikła:tak::tak: Nam do urlopu zostało 3 tygodnie - jedziemy tak późno bo mój brat jest u nas i wracamy z nim do PL przecież musi wrócić do szkoły;-) I mam szaleństwo w domu bo Patka szaleje z wujkiem:rofl2::rofl2:

MARYLKA hejka:-) Kochana ja ci nie powiem bo nie wiem... Ale trzymam kciuki żeby było ok&&&&&

Ostatnia edycja:
hej Maryla!
bez skierowania zawsze i wszystko za kase:-p jakos tak czarny humorek mnie nawiedzil.
Jakos daje rade, choc momenty sa ze jest ciezko, znow nasuwa sie pytanie: dlaczego ja? ale nie znajdę odpowiedzi, moze ktos mnie zaklal... mowilam, ze czarny humorek mam,

a jak tam wasze staranka?

Nika wiem, ze nie miałas tego na mysli, takie bzdury klepie ;)
To przynajmniej macie wesoło :D i wuja sie troche nacieszy :D
Szczęśliwa slodkich senków!!!

Ostatnia edycja:
marylka - bez skierowania można zrobić każde badanie tylko się buli :-)

maggy - to fajnie ze już kupione :-D Tylko pamiętaj że do 12 tygodnia będzie ci ciężko złapać maluszka bo macica jest jeszcze za nisko i możesz go nie znaleźć więc się nie frustruj. Oficjalnie to badanie jest bezpieczne ale dzieci tak jak usg go nie lubią i uciekają :sorry: Karola mi przed tym Dopplerkiem uciekała jakby ją sfora psów goniła :-D Z tym mam więcej szczęścia bo trafiam jak śpi i te 15-30 sek jakoś wytrzymuje bez uciekania :-D Pamiętaj tylko żeby nie męczyć dzidzi nim za długo i za często bo jednak skoro dzieci na to reagują to nie jest tak do końca dla nich przyjemne.

Obiadek był pyszota :-D A potem 3 godzinki snu :szok: Nie wiem jak teraz mi Karola uśnie :-D Ani jak my uśniemy bo to będzie kosmos :-D

SZCZĘŚLIWA dobranoc:-)

MLODAM ale ja nie miałam na myśli że całkiem znikłaś czy żebyś znikła:tak::tak: Nam do urlopu zostało 3 tygodnie - jedziemy tak późno bo mój brat jest u nas i wracamy z nim do PL przecież musi wrócić do szkoły;-) I mam szaleństwo w domu bo Patka szaleje z wujkiem:rofl2::rofl2:

MARYLKA hejka:-) Kochana ja ci nie powiem bo nie wiem... Ale trzymam kciuki żeby było ok&&&&&
dzięki za kciukasy aleś my sie dawno nnie widziały :):):) ale sie udało :):):)

hej Maryla!
bez skierowania zawsze i wszystko za kase:-p jakos tak czarny humorek mnie nawiedzil.
Jakos daje rade, choc momenty sa ze jest ciezko, znow nasuwa sie pytanie: dlaczego ja? ale nie znajdę odpowiedzi, moze ktos mnie zaklal... mowilam, ze czarny humorek mam,

a jak tam wasze staranka?

Nika wiem, ze nie miałas tego na mysli, takie bzdury klepie ;)

no ale jutro będzie lepiej zobaczysz :) damy rade w końcu mój gin stwierdził na podstawie wywiadyu że mam za wysoką prolaktyner i kazał brać leki ziołowe bo mogą pomóc no ale okazało sie że powinien mi zlecić badania i ide w pon sama sobie zrobić no i jak na razie nic nie wyszło i staramy sie dalej :) zobaczymy co wyjdzie po badaniu :)

reklama
Młodam tak myślałam, ze nie warto się spieszyć, głównie po to, żeby nie usłyszeć: może, chyba, coś tam widzę...

Nika na betę i tak do poniedziałku muszę poczekać. Sprawdziłam ile kosztuje ta przyjemność w naszym szpitalu 42 zł :baffled:
Cenią się jak na taką mieścinę. Chyba jeszcze popytam w przychodniach.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry