Marta1981
Rodzyneczka
Wyląduję z solidnym DD, żeby znów wrócić do C?! Małż musi chyba jakiś fundusz silikonowy założyć albo co...

Dobre

.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wyląduję z solidnym DD, żeby znów wrócić do C?! Małż musi chyba jakiś fundusz silikonowy założyć albo co...

Dobre

.Tylko ciekawe co na to M???Ja też zaczynam mieć "cycowe" lęki. Już przeskoczyłam z C z usztywnieniem na miękkie D. A to dopiero początek ciąży. Wyląduję z solidnym DD, żeby znów wrócić do C?! Małż musi chyba jakiś fundusz silikonowy założyć albo co...

Na początek trzeba inwestować w dobre kremy przeciw rozstępom i uelastyczniające skórę żeby się "wisielce" nie porobiły;-)
Bo potem to zamiast staników to trzeba będzie kupować podnośnik zużytej mleczarni
;-)

Ale oprócz dobrtch kremów,masaży ,itp przydadzą się porządne podtrzymujące staniczki przez całą ciążę a szczególnie karmienieBo potem to zamiast staników to trzeba będzie kupować podnośnik zużytej mleczarni
;-)
![]()

dobra bielizna to podstawaAle oprócz dobrtch kremów,masaży ,itp przydadzą się porządne podtrzymujące staniczki przez całą ciążę a szczególnie karmienie![]()
Bo niestety grawitacja czai się !!!! a jak złapie to nie puszcza!!dobra bielizna to podstawa

Tylko ciekawe co na to M???![]()

M. już zapytany :-) Spytał tylko, czy będę karmić Fasola co najmniej pół roku. Jeżeli ta - jest skłonny się poświęcić i rozpocząć wrzucanie do skarbonki. Dokonał szybkiego podliczenia, że skoro ja rzuciłam palenie i gdyby on rzucił - to na połowę operacji będzie.
Tylko co?! Jednego sobie zrobię?!!
A swoją drogą, zapobieganie czyli dobra bielizna i smarowidła to podstawa!!!