reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hej,
kilka dni opiekowałam się moim koniem, bo po zastrzyku ma silny stan zapalny szyi i nie miałam czasu, ani głowy na nic innego. Dziś mąż w delegacji to zaglądam na chwilkę, ale czuję się taka zmęczona, że niestety nic nie nadrobię :-( Niedobrze mi blech
A na dodatek Wiki tak daje mi do wiwatu, zero wyrozumiałości
no to pożaliłam się :zawstydzona/y:

a jutro w ramach wyluzowania od całej tej sytuacji z koniem ruszam z mama i siostrą na zakupy... trzymajcie się, widze, że wszystkie czujemy się podobnie.

acha oglądałam dziś swoje zdjęcia z 9 mieś. ciąży i przeżyłam szok jaki miałam wielki brzuch - poszukam na kompie wersji elektronicznej i Wam wrzucę, bo sama nie dowierzam taaaaaki balon okrągły, ale to pewnie potrwa kilka dni ;) Teraz jak czuję się dobrze to korzystam i porządkuję wszystko, bo z Wiktorem od 5 mieś. ciąży leżałam i wtedy przy forum bb spędzałam cale dnie. Dlatego chcę pobuszować póki mogę.

widze ze wszystkie marcowki jeszcze spia:)ja zaraz tez wracam do spania dzisiaj dobra pogoda bo nie jest goraco tylko taki fajny chlodek:)co do piersi to mi raczej urosly minimalnie ale i tak sa wielgasne wiec na cale szczescie:)

Witam wszystkie marcoweczki i wasze fasolki rowniez.:-) Postanowilam dolaczyc sie do was , poniewaz po raz drugi zostane marcowa mama :-) Wedlug kalendarza internetowego wychodzi 26 marca ale jutro mam wizyte z polazna wiec zobaczymy czy cos sie zmieni.
Chcialam nadrobic watek ale niestety 235 stron to troszke za duzo :-D
Pozdrawiam

Cornelka ja też jestem śpiąca. Niestety pracuję, więc mogę liczyć najwyżej na popołudniową drzemkę.
Ewangelia witamy cię w naszym gronie :)

reklama
Do góry