reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
widzę, że wszystkie mamy problemy jedzeniowe, ale kiedyś to się skończy i będzie lepiej.. ja właśnie gotuję jajka, zebym mogła jeść na noc jak mi się już zachce, a coś mnie zbiera na kanapkę z jajem, majonezem i świeżym szczypiorem
pinka czemu m padnie? tak się zmieniłaś, że nie pozna:-D?

A na marginesie- czy pytal was lekarz o grupe kwri ojca dziecka? zastanawiam sie kiedy jest konflikt ( i czy wogole moze byc jak matka ma RH + ) ?

z tego, co sie orientuję, to konflikt może wystąpić, gdy matka ma Rh-, a ojciec Rh+
ale najlepiej zapytaj lekarza.

Pinka pochwal sie nam nową fryzurką

tulip - fifronka ma rację :tak:
u nas właśnie jest taka sytuacja - ja mam 0 Rh-, mój M. A Rh+. przez całą ciążę musiałam robić co miesiąc dodatkowe badanie krwi na obecność przeciwciał a po porodzie dostałam zastrzyk w pupsko, bo mały frędzel odziedziczył grupę krwi po tacie ;-)

Milutek witaj :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też zaczynam mieć "cycowe" lęki. Już przeskoczyłam z C z usztywnieniem na miękkie D. A to dopiero początek ciąży :szok:. Wyląduję z solidnym DD, żeby znów wrócić do C?! Małż musi chyba jakiś fundusz silikonowy założyć albo co...

Do góry