reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
Właśnie dowiedziałam się że koleżanka może pożyczyć nam chustę lnianą :) pojadę po nią jutro i będę próbowała zamotać moje maleństwo. Jak sprawdzi się na spacerach do parku, to zabieramy ją na wieś :D

Dziękuję kilolku :) tak właśnie marzyła mi się chusta do motania, ale jakoś się miesiącami przed tym broniłam... K proponuje mi 50 <lol> na chustę "no przecież to tylko kawałek materiału". Trochę go rozumiem, bo mieliśmy ograniczyć wydatki do minimum. Jeśli nie kupię nic fajnego to bym poprosiła o pożyczenie nosidełka

edit: a to?? co ekspertki myślą o tym?? Chusta bez wiązania - innowacyjne nosidełka LEN (1170437778) - Aukcje internetowe Allegro

Ja kupiłam chustę prawie 300zł , super się nosiło do czasu... Chusta leży w szfce, bo jest mi już nie potrzeba ale mam do niej sentyment.Pare razy użyłam jej.Chociaż zawsze wiem,że gdybym nie mogła wózka zabrać to zawsze chusta jest.

A bardzo potrzebujesz nosidła/chusty? Bez tego da się żyć .. :)

Ja kupiłam chustę prawie 300zł , super się nosiło do czasu... Chusta leży w szfce, bo jest mi już nie potrzeba ale mam do niej sentyment.Pare razy użyłam jej.Chociaż zawsze wiem,że gdybym nie mogła wózka zabrać to zawsze chusta jest.

A bardzo potrzebujesz nosidła/chusty? Bez tego da się żyć .. :)

jak wyzej napisala lagajka ze poytzrebuje na wyjazd ;] wiec potrzebne jej

Dziękuję kilolku :) tak właśnie marzyła mi się chusta do motania, ale jakoś się miesiącami przed tym broniłam... K proponuje mi 50 <lol> na chustę "no przecież to tylko kawałek materiału". Trochę go rozumiem, bo mieliśmy ograniczyć wydatki do minimum. Jeśli nie kupię nic fajnego to bym poprosiła o pożyczenie nosidełka

edit: a to?? co ekspertki myślą o tym?? Chusta bez wiązania - innowacyjne nosidełka LEN (1170437778) - Aukcje internetowe Allegro
no nie najlepsze ma opinie to "coś", bo nie dociagniesz tego, bo nie ma jak, więc nie jest idealnie dopasowane do CIebie i dziecka, ściąga się i robi się z tego wisiadlo a poza tym się odwiesza tzn jak się nachyliszto dziecko odstaje a to niebezpieczne tak smao jak t, ze nie jest idelanie dopasowane musisz dziecka pilnować bo jak siię pokręci to CI bokiem wyleci. To jak już koniecznie za male pieniądze to lepiej kupic tkaną za 59zł, jak ją dobrze pomaltretujesz to trochę zmięknie, mozę nie bedzie najwygodniej ale za to będzie bezpiecznie

Właśnie dowiedziałam się że koleżanka może pożyczyć nam chustę lnianą :) pojadę po nią jutro i będę próbowała zamotać moje maleństwo. Jak sprawdzi się na spacerach do parku, to zabieramy ją na wieś :D
sama lniana? czy bawelna z lnem? Moja pierwsza była (jest) cąla lniana, mam do niejwielki sentyment, choć na poczatku nawściekałam się na nią strasznie, bo twarda, sztywna jak decha, dociiągać musiałam z cąłej siły ale takiej wprawy na niej nabralam, że żadna już mi potem oporu nie stawiła :D z resztą mojego A. lniana Vombati to tez ulubiona. A właśnie, jakby Ci się ta lniana spodobała to Vombati len można kupić za 70zl
chusty VOMBATI

OOO no widzisz kilolku :) jak się nam sprawdzi ta chusta pożyczona, to będę szukać własnej. A może da się odkupić potem tę samą, bo leży zupełnie nieużywana. Z vombati ta mi się spodobała http://images40.fotosik.pl/113/b04a36ae51d11013.jpg hehe już się nakręciłam, a wcale nie wiadomo czy maleństwo się zgodzi. Chociaż ostatnio taka przytlasta się robi, więc jest nadzieja

reklama
Do góry