Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PszczynaVegas a gdzie mieszkasz ?![]()
hehe niedaleko Bielska czy KatowicVegas łee to nie mam pojęcia![]()
znam doskonale Zory bo rodzice maja tam siedzibe swojej firmy a poza tym ja w Zorach bede pracowacVegas- Blisko mnie mieszkasz hehe kojarzysz Żory ?? a co do smoczków to ja tylko NUK butelki tez z tego mam i jestem zadowolona![]()
ahaha;D Ja piłam do 7rż z butli kachę;D Jak sobie przypomnę to aż wstydA ja pamiętam jak mama mi wyrzucila ostatnią butelke od kaszy bo pilam chyba do 3 czy 2 klasy podstawowki hehe..to była z Canpol Babies![]()
pierwsze co jak się urodziła, to powiedziały położne, że to kluska :-) i wszyscy się dziwili, że z takiego małego brzucha taka duża dzidzia:-)o kurcze, spora dziewczynkatzn długa
![]()
a ja lubię:-)Mi nawet nie przeszkadza... ale naczyń myć po prostu nie cierpię... masakra...