reklama
Cellulit to ja mam nawet na łydkach, grrr. A wysypka wczoraj się zmniejszyła a dzisiaj po prysznicu znowu wylazła. Chyba myć się nie powinnam
Nic ostatnio nie zmieniałam, tylko odżywkę do włosów. Ale jej nie nakładam na brzuch
Zaczęłam też nowe opakowanie żelu pod prysznic, może coś w jego składzie się zmieniło.
Nie wzięłam też dzisiaj sterydu. Chcę zobaczyć co się będzie działo i jak coś to co 2 dzień brać. Trzymajcie kciuki żeby nic ze stawami się nie działo.
Nie wzięłam też dzisiaj sterydu. Chcę zobaczyć co się będzie działo i jak coś to co 2 dzień brać. Trzymajcie kciuki żeby nic ze stawami się nie działo.
onesmile
Świat według Pafffcia
A ja odkad zaczelam 3 trymestr mam zaparcia :-( I zamiast elegancko 7 razyw tygodniu, teraz mam 3-4. Strasznie mnie to denerwuje, ale nie mam za bardzo na to wplywu. Jem zdrowo, spaceruje, plywam i chociazby dlatego, nie powinnam miec problemow z jelitami. A tu prosze...
onesmile
Świat według Pafffcia
onesmile, spróbuj codziennie rano (przed śniadaniem) wypić pół szklanki letniej wody przegotowanej.
Sposób mojej mamy - ponoć skuteczny, ja jeszcze nie musiałam go sprawdzać, w tych kwestiach jak na razie u mnie wszystko w porządku.
Tak, znam ten sposob, niestety nie dziala...:-(
reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
nio pewnieIda jak Ci juz koleżanka powie dokładnie co to za maść na rozstępy to podzielisz się wiedzą? :-)
ja też, a myślałam, że to niemożliwe... malutka, powiedz no mi kochana, czy te bóle przy RZS to takie jakby łamali np w moim przypadku nadgarstek??? myślałam, że dzisiaj w nocy "zejdę", jak zaczęło rwać:/ a już kilka dni miałam spokój...Cellulit to ja mam nawet na łydkach, grrr.
onesmile, zamień sie:/ ja LICZYŁAM na zaparcia w ciąży... od zawsze mam problemy w drugą stronę i myślałam, że od nich odpocznę, a tu kicior... i ratować sie stoperanem czasem muszę...A ja odkad zaczelam 3 trymestr mam zaparcia :-( I zamiast elegancko 7 razyw tygodniu, teraz mam 3-4. Strasznie mnie to denerwuje, ale nie mam za bardzo na to wplywu. Jem zdrowo, spaceruje, plywam i chociazby dlatego, nie powinnam miec problemow z jelitami. A tu prosze...
jak dobrze kojarzę, to chyba nasza Madlein ma ZJD??? tak sie zastanawiam, skoro u niej to zostało zdiagnozowane, a u mnie tylko podejrzewają (bo diagnostyki brak, więc każdy nowy lekarz traktuje moje wywody jako ";podejrzenie") to jak ja mam sie tego pozbyć vel walczyć z draństwem????????????????
a i jeszcze mi tak do głowy przyszło, że jeśli bóle porodowe są jeszcze z raz takie jak te moje łamiące sie nadgarstki to ja podziękowała... nie dam rady...
Podziel się: