Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
onesmile, spróbuj codziennie rano (przed śniadaniem) wypić pół szklanki letniej wody przegotowanej.
Sposób mojej mamy - ponoć skuteczny, ja jeszcze nie musiałam go sprawdzać, w tych kwestiach jak na razie u mnie wszystko w porządku.
nio pewnieIda jak Ci juz koleżanka powie dokładnie co to za maść na rozstępy to podzielisz się wiedzą? :-)
ja też, a myślałam, że to niemożliwe... malutka, powiedz no mi kochana, czy te bóle przy RZS to takie jakby łamali np w moim przypadku nadgarstek??? myślałam, że dzisiaj w nocy "zejdę", jak zaczęło rwać:/ a już kilka dni miałam spokój...Cellulit to ja mam nawet na łydkach, grrr.
onesmile, zamień sie:/ ja LICZYŁAM na zaparcia w ciąży... od zawsze mam problemy w drugą stronę i myślałam, że od nich odpocznę, a tu kicior... i ratować sie stoperanem czasem muszę...A ja odkad zaczelam 3 trymestr mam zaparcia :-( I zamiast elegancko 7 razyw tygodniu, teraz mam 3-4. Strasznie mnie to denerwuje, ale nie mam za bardzo na to wplywu. Jem zdrowo, spaceruje, plywam i chociazby dlatego, nie powinnam miec problemow z jelitami. A tu prosze...