Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko ja nie wiem jak ma mi lekarz dobrać odpowiednie tabletki, skoro nawet żadnych badań nie zleca, tylko z tego co zauważyłam odbywa się to tak ,że przepisuje te tabletki których ulotek ma najwięcej w gabinecie. Taka hmm reklama. W ten sposób to na pewno nie trafię na odpowiednie dla siebie tabletki. A te tycie po nich mnie na prawdę przeraża.mała mi wszystko zalezy od tabletek, jeśli są dobrze dobrane to nie bedziesz tyćja miałam novynette przez dłuugi czas nie miałam ŻADNYCH skutków ubocznych nie przybrałam na wadze, zero jakis krwawień, spadku libido, złego samopoczucia itp.po prostu wszystko dokładnie to samo jak przed nimi ;-)
Mała mi ty nie chcesz się faszerować hormonami z powodu tycia a ja, bo jadłam je już tyle lat, że mam dość. Niestety mój mąż gumek użył może ze dwa razy (tak jak twój, nie lubi ich). W związku z tym też zastanawiałam się co zrobić. Póki co stanęło na stosunku przerywanym. Doszłam do wniosku, że niech się pomęczy skoro "lubi" a jeśli po drodze trafi się wpadka to będzie kolejne dzidzi i tyle :-) Oczywiście jak go znam nie dopuszcza do siebie myśli, że w ten sposób można wpaść. No, ale on jest TYLKO mężczyzną, więc nie dziwi mnie taki sposób myślenia. Muszę jednak przyznać, że u koleżanki od 10 lat sprawdza się ta metoda antykoncepcji :-)
Stosunek przerywany,to tylko u tych kobitek sie sprawdza,ktore zegarki moga sobie wedlug okresu wyregulowac. U mnie niestety z tym kiepsko :-(..