nice-girl
Fanka BB :)
U nas też super, nawet bym powiedziała że po ciąży to mi jakoś nawet przyjemniej :-) Tylko oczywiście Przemuś nie pozwala za dużo szaleć. Wieczorem to różnie bywa bo ja często już zmęczona jestem, ale rano Przemuś ma tak zwaną 'drzemkę na seks' ;-) Jedyna jego dłuższa drzemka w ciągu dnia :-)
Ida - u nas mały śpi w swoim pokoju, osobno i Ty się nie martw, bo to naprawdę wszystko słychać. Ja myślałam, że nie usłyszę jak będzie płakał w nocy, ale instynkt działa i słyszę jak tylko kręcić się zaczyna,więc się nie martw. My mamy nianie, ale to na wyjazdy do dziadków i na wakacje. A u nas w mieszkaniu to na noc mamy drzwi otwarte i u małego też są otwarte i zawsze go słyszę.
Ida - u nas mały śpi w swoim pokoju, osobno i Ty się nie martw, bo to naprawdę wszystko słychać. Ja myślałam, że nie usłyszę jak będzie płakał w nocy, ale instynkt działa i słyszę jak tylko kręcić się zaczyna,więc się nie martw. My mamy nianie, ale to na wyjazdy do dziadków i na wakacje. A u nas w mieszkaniu to na noc mamy drzwi otwarte i u małego też są otwarte i zawsze go słyszę.

ja miałam novynette przez dłuugi czas nie miałam ŻADNYCH skutków ubocznych nie przybrałam na wadze, zero jakis krwawień, spadku libido, złego samopoczucia itp.po prostu wszystko dokładnie to samo jak przed nimi ;-)