reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Julitka witaj ciezarowko:tak: Mam nadzieje ze dobrze sie czujesz?:-)
Pogodzic sie pogodzimy ale jakos smutno teraz...:-(

Zapmarta zdrowka duzo zycze i obys sie juz lepiej poczula Kochana!:happy:

Marcepanek ja tez mam humor nie teges dzisiaj wiec mozemy posmecic razem, razem razniej:tak:

Marylka Kochana milego dnia i ogromnego utargu....:laugh2:

Renna ja tez dzisiaj jakas do tylu jestem NIC mi sie nie chce!

Ech same widzicie tylko na to co napisalam mnie dzisiaj stac.....:sorry:

Sciskam Was wszystkie i za chwile bede sie zbierala zrobic sobie jakas kolacje;-)

reklama
witam się dzisiaj i ja

rozmowa wyszła dobrze. szukają 2 kobiet, więc się zobaczy. w tym tygodniu mają podjąć decyzję i jakby co to dzwonić. czyli pewnie dupka blada.

nie wiem co pisać, bo tyyyyle nowych dziewczyn widzę i jakoś nie w temacie jestem ale witam nowe koleżanki

źle się dziś czuję. dalej mam gorączkę. ręka poparzona boli, bąbli coraz więcej- smaruję panthenolem, bo kefir nie dawał rady na tak spaloną skórę pewnie od tego ta gorączka. gardło zachrypnięte- to wszystko wina zimnego piwa, które szło nam skrzynkami tutaj już mi tak nie smakuje. śpiąca jestem okrutnie, jeszcze nie odespałam podróży. ale jakoś dociągnę- byle mżonkowi przygotować obiad i sobie legnę, bo inaczej nie dotrwam. wezmę polopirynkę i może przejdzie mi gorączka

Zdziwcie sie kto was podgląda w środku dnia. Tak to ja!!!!!!!!Witam sie pracująco. Zapomniałam Fv w domku i wleciałam , zrobiłam sobie okazyjnie przerwę sniadaniową a, ze komp włączony bo Pol cośtam ściąga to zaglądam pijąc kawusię i rąbiąc sałatkę z rucoli, pomidorków, ogóreczków, rzodkieweczki, papryczki z oliwą. @ rozkręciła się i muszę powiedziec, ze od rana jest jak wodospad. Nie wiem teraz od kiedy cykl liczyc, ale w moim wypadku liczenie i tak bez sensu.
Szkoda, ze zaraz zjem i musze lecieć, ale zobaczę chociaz te , które rzadko widuję z powodu innych godzin przebywania, choćby Marylkę!
Ewcia środa aktualna?
Ewelinka ja tez wspieram
mama pewnos na zakupach
Maggy siwtnie, ze się dobrze czujesz aby tak dalej
Jaewa nie martw się kochana, będzie dobrze i pogodzicie sie słodko
Julitka witaj
Marta piateczka
I wszystkim dzieńdobry

Witam Was Kochane:happy:
Ja tylko na chwile bo lece sie ogarniac i do pracy na 14. Odezwe sie niestety dopiero jutro bo nie mam neta chwilowo:baffled:
Fluidki wylapalam i mam nadzieje ze sie uda bo mam jeszcze pare dni szans:-):-):-)
Pozdrawiam Was i Milego dnia!!! DO jutra:happy::happy::happy:

No mi tylko kawusia została do skończenia i wypadam dalej w kierat. Dzis na szczęście samo Wro więc szybko wrocę, a korków dzis nie ma!
Aga witaj

jaewa i Agnieszka dzieki :)

Wisienka dziękuje aż sie zarumieniłam że mnie tak wyróżniłaś :) i czasem dobrze czegoś zapomnieć co ?? :):):):) samcznego śniadanka :)

Wisienka super ze @ sie rozkrecila! U mnie juz koniec, trwala tylko jakies niecale 5 dni!

Agnieszka witaj :)

reklama
Marcepanek- nie dolinuj się, a jak masz potrzebę wygadania się to zrób to. To dobrze robi,a niejedna Cie chętnie tu wysłucha:-)

Marylka- jak utarg? Nie pytalam Cie jeszcze o to, ale kiedy Wy się zaczeliście starać?

Bunia- wróciłaś:-)jakie wrażenia? Trzymam kciuki za pracę:-)

Julitka- jak samopoczucie?

renna- ile Twoja córeczka ma lat?

Aga- ja tęskniłam:-)

Witajcie Jaewa, Sol, Wisieńka, Zapmarta, Ewcia, Maggy :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry