reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bunia, Kala, Julitka- witam Was :))

Wisienko- jak najbardziej aktualna:tak::tak::rofl2:

Aga.kk- ja ostatnio także myślałam o świętach:-D:-D

Pierwsze pranko wstawione, potem wrzucę firanki,
kuchnia, pokój wysprzątane poza podłogami,
a teraz biorę się za okna...

reklama
Marylka- nie widziałam suwaczka. Mam nadzieje, że niedługo Wam już się uda. Ubezpieczona jakby co już jesteś, ja jeszcze nie.

Aga- u nas zapowiadają taka jesienna pogodę,za około 2 tyg, ale to tylko prognozy. Szkoda, bo ja lubię lato.
no właśnie mi jeszcze żadne papiery nie przyszły i nie zapłaciłam jeszcze żadnej skałdki bo nie mam konta ani nic wiec też nie jestem jeszcze ubezpieczona- musze dziś chyba do tej babki zadzwonić o co kaman ?? a Ty czemu jeszcze nie jesteś ubezpieczona ?? ja sie śmieje że nając moje szczęście to urodze zanim minie okres karencji :)

Wisieńko baj:)
Buniu a jak Twoja ręka?doczytałam że nieźle się usmażyła na słońcu.Zastosowałaś jakiś krem?
No i oczywiście trzy mam kciuki abyś dostała tą pracę i wyrwała się z domu.
Kalamandyna Ja czasami podczytuję pogodę i niestety ale u nas pięknych i ciepłych dni raczej już nie będzie i nawet się cieszę bo nie na widzę upałów.Tlenu mi wtedy brak i słabo się czuję.Lecz mam nadzieję że choć troszkę słoneczka jeszcze będzie:)
Ewcia heh to nie jestem sama :-D
Ja myślę bo pogoda taka jesienna i doczekać się nie mogę tego radosnego czasu,śpiewania kolęd,prezentów itd.wariatka ze mnie :-D

Marcepanek- nie dolinuj się, a jak masz potrzebę wygadania się to zrób to. To dobrze robi,a niejedna Cie chętnie tu wysłucha:-)

Marylka- jak utarg? Nie pytalam Cie jeszcze o to, ale kiedy Wy się zaczeliście starać?

Bunia- wróciłaś:-)jakie wrażenia? Trzymam kciuki za pracę:-)

Julitka- jak samopoczucie?

renna- ile Twoja córeczka ma lat?

Aga- ja tęskniłam:-)

Witajcie Jaewa, Sol, Wisieńka, Zapmarta, Ewcia, Maggy :-)

Moja panna ma 3 i pół roku !!!! musze zrobic suwaczek ale dzisiaj jakos brak veny :)

jaewa, no nieraz tak jest kochana, ja mam humory okropne, popłaczę sobie nie raz i nie dwa. Mojemu się obrywa non-stop...
miłej nocki kochana, oby smuteczki odeszły i ten cykl okazał się owocny,

wisieńka, miłej pracy i licznych zamówień,

aguś no smaruję panthenolem- nic innego nie ma na poparzenia, ale przynosi ulgę. bąble zaczęły mi pękać i to najbardziej boli. do tego gorączka- od tego oparzenia na pewno. jakby nie było to jechałam przez 7 godzin bez przerwy i w takim słońcu, to jeszcze nie odespałam samej podróży. tak to jest, jak jest się jedynym kierowcą. ale nie narzekam. sama droga nie była taka zła, tylko te słońce paskudne. w przyszłym roku to już sobie nasmaruję kremem z silnym filtrem- właśnie, za rok też tam jedziemy, bo już zostaliśmy zaproszeni!!! już do nas dzwonią co słychać, co robimy i wogóle tęsknią, a widzieliśmy się ostatnio w sobotę rano!!

temp. mam 37,7 więc już niekumata jestem. ale spoko- przejdzie i bedzie dobrze. samo przyszło, samo przejdzie. piję tylko jak smok. ale cały ten tydzień wakacji był wart tego, że teraz jestem chora. było cudnie, nigdzie nie czułam się tak dobrze jak tam. mam tyle nowej energii, że nawet ta gorączka, bąble i fakt, że nie umiem ruszać tą spaloną ręką, nie zmieniają tego, że jestem szczęśliwa jak nigdy!!

Zapmarta Kochana dziekuje :)
Ide sie polozyc a Wam zycze pieknego dnia!

Do napisania kobietki :) Buziam :*

Wisieńka - spokojnego dnia pracowita kobieto :tak:

maryla - dlatego to marzeniem pozostanie :-D Chociaż wczoraj miałam takiego powera że szok :-D

bunia - pij jak smok bo organizm musi wypłukać to co się tworzy pod bąblami :tak: A jeśli masz takie bąble to lepiej pojawić się u lekarza bo może być konieczność podania innych leków przeciwzapalnych :tak: Wiem jak to boli bo jak kiedyś pojechałam na zbiory truskawek z koleżankami to jedna była mądra i zbierała w bluzce na ramiączkach - tydzień ryczała po nocach i już nie zbierała w takiej bluzce :-D Ale lekarz dał jej antybiotyki bo ropą prawie całe plecy podeszły i musiałyśmy z nią co wieczór chodzić na zmiany opatrunków w przychodni.

Zaraz spadam robić obiad dla Karoli bo muszę wcześniej coś wymyślić :-p M dostał już wyprawkę do pracy :-p Ehh... niech ktoś włączy klimę na moje miasto i przygasi ciut ten grzejnik :dry: Kręci mi się w głowie i czuję się jak pijana :no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jaewa baj baj:)
buniu najważniejsze że jesteś szczęśliwa i że aż tak strasznie nie jest choć ta gorączka mnie niepokoi.Zażyj jakiś środek przeciw bólowy,odeśpij wyjazd,smaruj bąble i rękę i będzie ok:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry