Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no właśnie mi jeszcze żadne papiery nie przyszły i nie zapłaciłam jeszcze żadnej skałdki bo nie mam konta ani nic wiec też nie jestem jeszcze ubezpieczona- musze dziś chyba do tej babki zadzwonić o co kaman ?? a Ty czemu jeszcze nie jesteś ubezpieczona ?? ja sie śmieje że nając moje szczęście to urodze zanim minie okres karencjiMarylka- nie widziałam suwaczka. Mam nadzieje, że niedługo Wam już się uda. Ubezpieczona jakby co już jesteś, ja jeszcze nie.
Aga- u nas zapowiadają taka jesienna pogodę,za około 2 tyg, ale to tylko prognozy. Szkoda, bo ja lubię lato.

Marcepanek- nie dolinuj się, a jak masz potrzebę wygadania się to zrób to. To dobrze robi,a niejedna Cie chętnie tu wysłucha:-)
Marylka- jak utarg? Nie pytalam Cie jeszcze o to, ale kiedy Wy się zaczeliście starać?
Bunia- wróciłaś:-)jakie wrażenia? Trzymam kciuki za pracę:-)
Julitka- jak samopoczucie?
renna- ile Twoja córeczka ma lat?
Aga- ja tęskniłam:-)
Witajcie Jaewa, Sol, Wisieńka, Zapmarta, Ewcia, Maggy :-)

Chociaż wczoraj miałam takiego powera że szok 
A jeśli masz takie bąble to lepiej pojawić się u lekarza bo może być konieczność podania innych leków przeciwzapalnych
Wiem jak to boli bo jak kiedyś pojechałam na zbiory truskawek z koleżankami to jedna była mądra i zbierała w bluzce na ramiączkach - tydzień ryczała po nocach i już nie zbierała w takiej bluzce
Ale lekarz dał jej antybiotyki bo ropą prawie całe plecy podeszły i musiałyśmy z nią co wieczór chodzić na zmiany opatrunków w przychodni.
M dostał już wyprawkę do pracy
Ehh... niech ktoś włączy klimę na moje miasto i przygasi ciut ten grzejnik
Kręci mi się w głowie i czuję się jak pijana