reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

owlrene witamy witamy!!!!!:) ale super macie...duże mieszkanko :)))) wcale nie jestes wredna :D myśle że to normalne ;) moja mama była przeszczęśliwa jak wszystkie poszłyśmy do szkoły (mam 2 siostry) ale jak już zblizała sie 14 to przyklejona do szyby patrzała kiedy wrócimy bo tęskniła ;))
no i druga burza i jedna wielka d.... ;/ chciałam iść z Frankiem na spokojnie bez M połazić a tak jutro bedziemy skazani na tatusia hehehe
yra ciesze się że podobało Ci się:) tylko tak dalej. a 5 godzinek to nie jest źle:)

reklama
owelrene najlepszego dla Maksymiliana :)
ja prawko zdałam za pierwszym razem, a zmobilizowała mnie mała Julka moja. zdawałam ja urodziłam małą i udało się za pierwszym razem.

No to kolejna niania "załatwiona". W sumie fajna babka i wydaje się kompetentna, ale wielkim minusem było to, że od razu zaczęła się witać z Kubą nie umywszy rąk:baffled:

Wysłałam moich facetów na spacer, ale pewnie zaraz wrócą, bo grzmi...

haha fiolkowa jesteś wymagająca, normalnie casting. ale rozumiem cię doskonale, ja mam o tyle dobrze że teściowa małym się zajmuje, dziś miała rozpiskę co jeść kiedy i ile, wszystko wykonała bez zarzutu :)

co do temeatu nian.Rozumiem oburzenie Fiolkowej ,ze niania nie umyla rak.Ale pomysl sama czy zapewniasz osobie ktora przychodzi odpowiednie warunki w lazience.Bylam nianiom a wlasciwie tylko szukalam pracy bo pozniej znalazlam cos innego i ludzie wymagali wiele a sami nic od siebie nie dawali.Podczytywalam kilka for i wielu rodzicow oburzalo sie ,ze niania od razu nie myje rak.Ale zapytani czy w lazience maja odpowiednie warunki do tego by obca osoba umyla rece,to robili wielkie oczy jakie to warunki niby maja byc.A więc mydlo tylko i wylacznie w plynie,plus osobny reczniczek do wytarcia rak badz papierowe jednorazowe reczniki.Tak tego moze wymagac osoba ktora chce umyc u nas rece.

Co do prawka ja nie mam.Ale od stycznia zamierzam zacząc:)

Ja juz jestem,byłam u lekarza po skierowanie do kardiochirurga na jutro mamy wizyte i mi powie wszystko jak to bedzie wygladało z operacja Bartusia i byłam w miescie po słoiczki i takie tam.

Owlrene witaj!!!!!!!!!!!!!!!!Super ze sie odezwałas.Wszystkiego najlepszego dla synka:)

Ostatnia edycja:
reklama
fiolkowa napisz jakie ceny nian u ciebie, ja mam umowioną nianie 8 zl za godzine, wiec na miesiac wyjdzie jej tak srednio kolo 1500zł, a jak mi przyjda delegacje albo cos to liczylam ze nawet do 1700-1800 moze dociągnąc

Do góry