reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dołączamy do życzeń dla Gabrysi,Olusi i Polusi:)
Gorąco u nas a mnie znów łowa boli, a wczoraj wieczorem to stopy mi spuchły jak przed porodem.
Milenka dziś nie ma apetytu, zupki 3łżeczki tylko zjadła i pluła.Mleko normalnie pije.
Za to ja nie mogę się dziś najeść czerwonym barszczem, zresztą to moja ulubiona zupa.
Ionka dodatki w jednym kolorze dobieraj .Po czasie łatwiej wymienić na inny kolor i odmienić wnętrze.Podoba mi się seledyn z fioletem, widziałam w reklamie chyba farb.

reklama
a jak z teoria?? ja mam te testy i tak je czyyyyytam i czyyyytam...
mi jakoś się ciężko zmobilizować, bo tu adnego kursu nie ma, samemu trzeba... jakbym miała kurs nad głową, to by mi się lepiej uczyło.

Ja tez musze dokonczyc prawko głupio sie przyznac oblałam 4 razy,ale nie mam kiedy same szpitale mamy,a nikt mi nie popilnuje Bartusia.

a ja nie zdałam prawka, po dwóch próbach dałam sobie spokój:-( pewnie powinnam próbować dalej....no a dzień mija mi.....hmmm....gorąco? zdecydowanie nawet za gorąco, na dworzu skwar a ja jechałam ponad 2h na żelazku, poza tym Mały maruda jak nie wiem, zaraz zjem obiadek (młoda kapustka - od teściówki), wypije kawkę i dalej obowiązki....ehh

reklama
Ja zdawałam 5 razy. Na placu zawsze oblewałam a raz na mieście. Teraz znowu chce zacząć ale boje sie okropnie.
U nas było pięknie a teraz idzie burza. Chciałam wyjść o 16 do tesco i na spacerek i nie widze tego;/ Zobaczymy, może to przejdzie...
Spokojnego popołudnia...

Do góry