reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
chciałam się upewnić dodajecie mąkę ziemniaczaną czy zwykła do tego kisielu, bo chyba się jutro skuszę

Chyba i ja skusze sie na ten kisiel. Dawałyście juz dzieciom galaretke?? Ja ostatnio dałam troche, malej smakowalo ale pozniej zwatpilam czy juz mozna ;-/

ja dawałam kiedyś placek z galaretką :)) zrobiłąm taki pod nią
upiekłam biszkopt, później zrobiłam mase z Danio i żelatyny a na koniec truskawki zalane galaretką :))
i najlepsze jest to że tej galaretki to najmniej zjadła a reszte to by wcinała ciągle. :))

ja dawalam galaretke, poszlismy jakis czas temu do kawiarni na kawe i ciastko, mala jak zobaczyla tez chciala i konic! no to d dla jej galaretke z jego ciastka i sie zajadala :-) nie wydaje mi sie, ze troche galaretki moze zaszkodzic....

reklama
u mnie dzisiaj kisielek bo tyle o tym pisałyście że się też skusiłam ale strasznie gęsty mi wyszedł i jak galareta , no i Kuba jadł ale nie zrobił furory ,a dałam tak jak dziunka pisała 1łyżeczkę mąki ziemniaczanej na 100ml soku , następnym razem dam więcej soku

Do góry