Nie no dziś jestem też pierwsza 

Iwcik witaj kochana

czekam na obfotografowaną szczęśliwą mamusię i jej kochany skarb Lenkę 

jak wam mijają nocki??????
Anabubka kurcze dziewczyno podziwiam cię

daj troche tego powera co
?????????????????????
Agnes super że Oliwka pozytywnie nastawiona do przedszkola
u nas też był czas miłości do pepy i dżordża 

teraz szał przeszedł
od właściwie roku jest big love do Hanah Montana , HSM , no i nieśmiertelnej Charli i Lola 

Beatko a jak małż jest na tych akcjach po tyle godzin itd to oni mają więcej płacone czy jakiś dodatek delegacyjny czy pensja jest bez zmian????
Natali hormony swoje robia
ja w ciąży z Antkiem cały wrzesień koniec sierpnia to przepłakalam :-):-):-):-)do łez doprowadzało mn ie wszystko a problemy stawały się gigantyczne 
minie na szczęście
ale co do prcacy małża na miejscu jestem za powinniście być blisko 
Kamcia miłego wypoczynku w Polsce
Ania to taka milusia ta gra;-):-):-):-):-)
Dowikluś jak masz kochana na sprzedaż jakiś ciepły bezrękawnik albo spodnie jakieś jak dla mojego Antoszki to ja chętna ale we wrześniu bo teraz wydatki stop
jedynie jeszcze Adamowi buty i muszę orzystopować zresztą czekam jeszcze na kasę od szefowej 
Agnes a właśnie pytam po raz setny

jaki asortyment ty będziesz mieć u siebie w sklepie?????????????????????????? powiedz mi że to sex shop 

Liduś to widzę że Krystian ci się załatwił jak moja trójca
oj dużo dużo zdrówka dla niego 
STO LAT ZDRÓWKA SUPER KOLEGÓW SAMYCH 6 W SZKOLE I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ DLA KLAUDII MADZIULINATASZY mmalinka z rodzinką
O idalej dziura w mózgu nie pamiętam co jeszcze miałam napisać

Iwcik witaj kochana

Anabubka kurcze dziewczyno podziwiam cię

?????????????????????
Agnes super że Oliwka pozytywnie nastawiona do przedszkola

Beatko a jak małż jest na tych akcjach po tyle godzin itd to oni mają więcej płacone czy jakiś dodatek delegacyjny czy pensja jest bez zmian????
Natali hormony swoje robia

Kamcia miłego wypoczynku w Polsce

Ania to taka milusia ta gra;-):-):-):-):-)
Dowikluś jak masz kochana na sprzedaż jakiś ciepły bezrękawnik albo spodnie jakieś jak dla mojego Antoszki to ja chętna ale we wrześniu bo teraz wydatki stop

Agnes a właśnie pytam po raz setny

Liduś to widzę że Krystian ci się załatwił jak moja trójca

STO LAT ZDRÓWKA SUPER KOLEGÓW SAMYCH 6 W SZKOLE I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ DLA KLAUDII MADZIULINATASZY mmalinka z rodzinką

O idalej dziura w mózgu nie pamiętam co jeszcze miałam napisać